2023. 03. 26.
Emánuel
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Pillanatképek a nyilvános rendezvényekről: Ludovika-Pápa-Győr

Hosz  |  2015. 05. 18., 16:15

 Ludovika-Pápa-Győr látszólag nem összetartozó helyek, de a májusi fesztivál és rendezvény szezon miatt a nyilvános eseményeik egy időben 2015. május 16-án, szombaton kerültek megrendezésre...

 A Hosz képviselői, pedig valamennyi nagy látogatottságú rendezvényen nem csak személyes jelenléttel, hanem berendezett kiállítóhellyel is képviselték a katonák érdekvédelmi szervezetét.

 

Az Orczy kertben megtartott Ludovika Fesztiválon Szendrei Zolán alelnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatási- és tagszervezési munkatárs volt jelen, míg Győrben és Pápán Czövek János elnök vett részt a méltán sikeres rendezvényeken, hisz ezeken a befogadó városok polgárainak ilyenkor nyílik lehetőségük egy évben egyszer bepillantást nyerni az alakulatok életébe.

 

Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.