2023. 12. 04. hétfő
Barbara, Borbála
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kiállítóként a Tavaszi Szemlén

Hosz  |  2015. 06. 01., 11:55

A Hősök terén zajló Tavaszi Szemlével egy időben közel a nagy gyermeknapi rendezvény helyszínéhez kaptak helyet az Olof Palme sétányon a Magyar Honvédség kiállítói…

 A jó idő és a színes programok nagyon sok érdeklődőt és látogatót vonzottak. Az alakulatok és fegyvernemek kiállítói között kapott helyet a Honvédszakszervezet és a Honvéd Nyugdíjpénztár közös standja. A Hosz részéről Bazsik István alelnök, Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás és tagszervező fogadta a sátorba látogatókat.

 A nap során többen kaptak személyre szabott tájékoztatást a tagsági viszonyhoz kapcsolódó szolgáltatások rendszeréről és olyan is volt, aki a helyszínen újította meg Hosz tagságát.

Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.