2018. 02. 25.
Géza
: 313 Ft   : 254 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Még a nap is ragyogott a Honvédszakszervezet gyermeknapi rendezvényén

Hosz  |  2015. 06. 01., 12:26

 Több új kikapcsolódási lehetőséggel tette felejthetetlenné a Honvédszakszervezet „Gyermek Napi” központi rendezvényét a Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kalandpark…

Az idei évben is nagy várakozás előzte meg a Honvédszakszervezet évadnyitó központi rendezvényét, amelynek a gyönyörü környezetben fekvő Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kalandpark adott otthont 2015. május 30-án. A Honvédszakszervezet a régióban érintett LIGA Szakszervezetekkel karöltve közel 800 főt láthatott vendégül tagjai közül, a 30 hektáron elterülő kislődi kalandparkban.

A rendezvényen 200 főt meghaladó létszámban képviseltette magát az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, az MH 54. Veszprém Radarezred, valamint az MH Bakony Harckiképző Központ, de a nagyobb távolság ellenére Tatáról, az MH 25. Klapka György Lövészdandártól is egy autóbusznyian választották a kikapcsolódás ezen formáját. A katonai szervezeteink május végi elfoglaltságát ismerve dicséretes alapszervezeti vezetőink szervezőkészsége, amely lehetővé tette, hogy a hagyományos kalandparki látogatásra ilyen jelentős létszámban tudták mozgósítani a tagságot. 

 A rendezvény sikeréhez hozzájárult egyrészről a szombati nap nagyszerü időjárása, amelyről Jáger Balázs a kalandpark ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az idei évben ez az első hétvége, ahol a szabadtéri játékok zavartalanul üzemeltethetők, másrészről a kibővült szolgáltatások adta lehetőség, amelyet elsősorban az 1 km-es Bakony Megazipline kötélpálya újdonsága, valamint a bob pálya élménye nyújt.

Czövek János elnök már a kora reggeli órákban megérkezett Kislődre és egész nap a tagságot érintő kérdésekben az érdeklődők rendelkezésére állt. A nap végeztével örömmel nyugtázta, hogy az idei évben gyermeknapra szervezett kalandparki programunkkal felhőtlen kikapcsolódást tudtunk nyújtani a tagságnak, családtagjaiknak, és méltó indítással vette kezdetét a 2015. év központi rendezvényeinek sora. Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő, valamint Gebri Júlia az Egység 2002 Kft. ügyvezetője a beléptetés zavartalansága és a bob jegyek tagjaink részére történő kedvezményes eladásával vette ki részét a munkából.

Szakszervezetünk elnöke a távozásakor elmondta, hogy a hagyományainknak megfelelően a 2016-os évben is számolunk a Kalandpark adta lehetőséggel, amelyet Jáger János a kalandpark tulajdonosa búcsúzó kézfogásával megerősített.

 Szöveg: Németh Nándor

 Fotó: Révész Csaba és Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 09., 09:17
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét február 06-07én tartották a Mátraházán található 4. számú KORK-ban. A rendezvény fókuszába a 2018. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...
2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018-02-05 13:47:08
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Románia védelmi minisztere, Mihai Fifor a napokban számolt be arról, hogy meglévő 16 darabos F-16-os flottájukat kiegészítenék 4 példánnyal, a jövőbeli terv pedig további 36 Falcon beszerzése.

  Háború Művészete magazin

Továbbra sincs megfelelő állapotban a német hadsereg (Bundeswehr), a felszerelésben és a személyi állományban is hiányosságok mutatkoznak, illetve sok katona túlterhelt.