2023. 09. 30. szombat
Jeromos
: 391 Ft   : 369 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Még a nap is ragyogott a Honvédszakszervezet gyermeknapi rendezvényén

Hosz  |  2015. 06. 01., 12:26

 Több új kikapcsolódási lehetőséggel tette felejthetetlenné a Honvédszakszervezet „Gyermek Napi” központi rendezvényét a Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kalandpark…

Az idei évben is nagy várakozás előzte meg a Honvédszakszervezet évadnyitó központi rendezvényét, amelynek a gyönyörü környezetben fekvő Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kalandpark adott otthont 2015. május 30-án. A Honvédszakszervezet a régióban érintett LIGA Szakszervezetekkel karöltve közel 800 főt láthatott vendégül tagjai közül, a 30 hektáron elterülő kislődi kalandparkban.

A rendezvényen 200 főt meghaladó létszámban képviseltette magát az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, az MH 54. Veszprém Radarezred, valamint az MH Bakony Harckiképző Központ, de a nagyobb távolság ellenére Tatáról, az MH 25. Klapka György Lövészdandártól is egy autóbusznyian választották a kikapcsolódás ezen formáját. A katonai szervezeteink május végi elfoglaltságát ismerve dicséretes alapszervezeti vezetőink szervezőkészsége, amely lehetővé tette, hogy a hagyományos kalandparki látogatásra ilyen jelentős létszámban tudták mozgósítani a tagságot. 

 A rendezvény sikeréhez hozzájárult egyrészről a szombati nap nagyszerü időjárása, amelyről Jáger Balázs a kalandpark ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az idei évben ez az első hétvége, ahol a szabadtéri játékok zavartalanul üzemeltethetők, másrészről a kibővült szolgáltatások adta lehetőség, amelyet elsősorban az 1 km-es Bakony Megazipline kötélpálya újdonsága, valamint a bob pálya élménye nyújt.

Czövek János elnök már a kora reggeli órákban megérkezett Kislődre és egész nap a tagságot érintő kérdésekben az érdeklődők rendelkezésére állt. A nap végeztével örömmel nyugtázta, hogy az idei évben gyermeknapra szervezett kalandparki programunkkal felhőtlen kikapcsolódást tudtunk nyújtani a tagságnak, családtagjaiknak, és méltó indítással vette kezdetét a 2015. év központi rendezvényeinek sora. Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő, valamint Gebri Júlia az Egység 2002 Kft. ügyvezetője a beléptetés zavartalansága és a bob jegyek tagjaink részére történő kedvezményes eladásával vette ki részét a munkából.

Szakszervezetünk elnöke a távozásakor elmondta, hogy a hagyományainknak megfelelően a 2016-os évben is számolunk a Kalandpark adta lehetőséggel, amelyet Jáger János a kalandpark tulajdonosa búcsúzó kézfogásával megerősített.

 Szöveg: Németh Nándor

 Fotó: Révész Csaba és Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 27-én jelentették be, hogy a cseh kormány jóváhagyta 24 db, ötödik generációs F-35A típusú harci repülőgép megvásárlását, mellyel leváltják 14 gépes JAS 39C/D Gripen flottájukat.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.