2024. 04. 12. péntek
Gyula
: 392 Ft   : 367 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Még a nap is ragyogott a Honvédszakszervezet gyermeknapi rendezvényén

Hosz  |  2015. 06. 01., 12:26

 Több új kikapcsolódási lehetőséggel tette felejthetetlenné a Honvédszakszervezet „Gyermek Napi” központi rendezvényét a Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kalandpark…

Az idei évben is nagy várakozás előzte meg a Honvédszakszervezet évadnyitó központi rendezvényét, amelynek a gyönyörü környezetben fekvő Sobri Jóska Bakonyi Élmény és Kalandpark adott otthont 2015. május 30-án. A Honvédszakszervezet a régióban érintett LIGA Szakszervezetekkel karöltve közel 800 főt láthatott vendégül tagjai közül, a 30 hektáron elterülő kislődi kalandparkban.

A rendezvényen 200 főt meghaladó létszámban képviseltette magát az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, az MH 54. Veszprém Radarezred, valamint az MH Bakony Harckiképző Központ, de a nagyobb távolság ellenére Tatáról, az MH 25. Klapka György Lövészdandártól is egy autóbusznyian választották a kikapcsolódás ezen formáját. A katonai szervezeteink május végi elfoglaltságát ismerve dicséretes alapszervezeti vezetőink szervezőkészsége, amely lehetővé tette, hogy a hagyományos kalandparki látogatásra ilyen jelentős létszámban tudták mozgósítani a tagságot. 

 A rendezvény sikeréhez hozzájárult egyrészről a szombati nap nagyszerü időjárása, amelyről Jáger Balázs a kalandpark ügyvezető igazgatója elmondta, hogy az idei évben ez az első hétvége, ahol a szabadtéri játékok zavartalanul üzemeltethetők, másrészről a kibővült szolgáltatások adta lehetőség, amelyet elsősorban az 1 km-es Bakony Megazipline kötélpálya újdonsága, valamint a bob pálya élménye nyújt.

Czövek János elnök már a kora reggeli órákban megérkezett Kislődre és egész nap a tagságot érintő kérdésekben az érdeklődők rendelkezésére állt. A nap végeztével örömmel nyugtázta, hogy az idei évben gyermeknapra szervezett kalandparki programunkkal felhőtlen kikapcsolódást tudtunk nyújtani a tagságnak, családtagjaiknak, és méltó indítással vette kezdetét a 2015. év központi rendezvényeinek sora. Németh Nándor érdekvédelmi ügyvivő, valamint Gebri Júlia az Egység 2002 Kft. ügyvezetője a beléptetés zavartalansága és a bob jegyek tagjaink részére történő kedvezményes eladásával vette ki részét a munkából.

Szakszervezetünk elnöke a távozásakor elmondta, hogy a hagyományainknak megfelelően a 2016-os évben is számolunk a Kalandpark adta lehetőséggel, amelyet Jáger János a kalandpark tulajdonosa búcsúzó kézfogásával megerősített.

 Szöveg: Németh Nándor

 Fotó: Révész Csaba és Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

2024. április 12-én, pénteken nem sokkal fél 10 után érkezett meg Kecskemétre a magyar részre készült, PT-ZHP ideiglenes lajstrommal ellátott KC-390-es katonai szállítógép. Helyszíni fotók!

  Háború Művészete magazin

2024. április 12-től három hétig a kecskeméti repülőbázison tartózkodik a magyar részre gyártott KC-390 katonai szállítórepülőgép – tájékoztatott Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.