2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

64 új taggal bővült a Honvédszakszervezet

Hosz  |  2015. 06. 18., 15:00

 A szentendrei MH Altiszti Akadémián 3 hónapos alapkiképzésen lévő szerződéses katonák 2015. június 18-án szervezetszerű óra keretében kaptak átfogó tájékoztatást a katonai érdekképviseleti rendszer és a hozzá kapcsolódó szolgáltatási rendszer működéséről…

A dupla tanóra keretében Szendrei Zoltán alelnök tekintette át azokat a legfontosabb eredményeket, melyekhez a Hosz képviseleti tevékenysége is jelentős mértékben hozzájárult, benne az új katonai életpályamodell és a 2015. július 01-től hatályba lépő 30%-kal megemelt illetményrendszer elemeit. A Hosz tagsághoz illeszkedő szolgáltatások rendszerét Dr. Hajós Dezső szolgáltatás és tagszervező ismertette, melyhez kapcsolódtak a jelenlévő stratégiai partnerek képviselői.

 Ennek megfelelően a résztvevők a Vodafone és a Budapest Bank szakembereitől kaptak közvetlenül válaszokat a feltett kérdéseikre. A tájékoztató végén a jelenlévő 90 főből 64 fő csatlakozott, mint új tag a Honvédszakszervezethez. Természetesen az alapkiképzést követően Ők is majd az egyes alapszervezetek munkájába fognak bekapcsolódni, melyek jó müködése adja a Hosz valódi bázisát.

Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.