2023. 03. 23. csütörtök
Emőke
: 390 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hogy biztos legyen!

Hosz  |  2015. 06. 29., 13:33

Az MH 5.Bocskai István Lövészdandár katonái közül sokan gondolták így, és élve a Hoszés partner szervezete a Groupama Biztosító Zrt. általbiztosított lehetőségnek, külföldi szolgálatuk megkezdése előtt életbiztosítástkötöttek, így gondolva az itthon maradó családtagok biztonságára…

A Hosz tisztségviselői felmérve a tagságtól érkező igényt 2015. június 23-án tájékoztatóval egybekötve, és 26-án a dandár lövésznapi rendezvényén is ismertették az érdeklődőket a Hosz tagsági viszonnyal járó kedvezményekről és szolgáltatásokról. Sokak érdeklődtek a missziós szolgálat alatt elengedhetetlen életbiztosítás után, valamint a Hosz tagsággal járó alap élet és baleset biztosítás felől.  

A dandár személyi állományából többen is most éltek a lehetőséggel és belépési nyilatkozat valamint a tagdíjak befizetéséhez csoportos beszedési megbízás kitöltésével a Hosz tagjainak népes táborába léptek.

 A pénteki lövész napra kilátogató katonacsaládokat színvonalas müsor kavalkád fogadta.

Szöveg: Jakubik András Fotó: Archiv

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.