2023. 05. 28.
Csanád, Emil
: 372 Ft   : 347 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódásban volt részük a Honvédszakszervezet aquaparki rendezvényén…

Hosz  |  2015. 07. 06., 13:49

 Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvédszakszervezet központi rendezvényét, amelyet a tatabányai Gyémántfürdőben, valamint a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban tartottunk 2015. július 04-én…

Az időjárásnak köszönhetően a pénztárnyitást követően szinte valamennyi jelentkező megérkezett a célállomásokra, ahol csodálatos környezetben, számos vízi élmény várta az alapszervezetek tagjait és családtagjaikat.

 A csúszdakomplexumok sokak szórakozásáról gondoskodtak, de vidám perceket élhettek át azok is, akik a medencékben hütötték le felhevült testüket. Az érkező vendégeket Tatabányán Szendrei Zoltán alelnök és Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, míg Cegléden Bazsik István alelnök és Jakubik András kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő várták. A kisgyermekek biztonságos kikapcsolódását Tatabányán az árnyékos gyerekmedence biztosította, míg Cegléden a gyerekpancsoló, így a nagyok mellett a kicsik is kiélvezhették a fürdő kínálta lehetőségeket.

A tatabányai és ceglédi strandolást több százan választották szombati programnak, alapszervezeteinktől nagy létszámban képviselte magát az MH Bakony Harckiképző Központ, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, az MH 86. Szolnok Helikopterbázis, az MH 25/88. Könnyü Vegyes Zászlóalj, valamint az MH Egészségügyi Központ. Örömünkre szolgált, hogy a hagyományosnak mondható aquapark-i napra ilyen jelentős létszámban tudtuk mozgósítani a tagságot, reméljük jövőre ugyanitt találkozunk.

Szöveg: Németh NándorFotó: Németh Nándor és Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:29:17
A LIGA Szakszervezetek 2022. augusztus 8-án fordult Varga Mihály pénzügyminiszterhez, majd október 12-én Dr. Palkovics László technológiai és ipari miniszterhez a mukavállalók munkába járási költségtérítésének megemelése kapcsán, ahogy erről a honlapunkon is hírt adtunk. Kezdeményeztük a 15 Ft/km-es adómentes térítési összeg megemelését valamint a legalacsonyabb mérték növelését is. A LIGA Szakszervezetek üdvözli a Kormány döntését, amellyel az üzemanyagárak drasztikus emelkedésére reagált, enyhítve ezzel többszázezer munkavállaló napi terhein.

  JETfly Magazin

Az Olasz Légierő és a Brit Királyi Légierő megállapodást írt alá a brit hajózók és oktatók IV. fázisú képzéséről a szardíniai Decimomannuban található Nemzetközi Repülőkiképző Iskolában.

  Háború Művészete magazin

A német-magyar szárazföldi erők együttműködése részeként Magyarországra érkezett Björn F. Schulz dandártábornok, a Bundeswehr Páncélos Iskola parancsnoka, aki május 24-én a tatai MH Klapka György 1. Páncélosdandárhoz látogatott.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.