2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kicsiknek és nagyoknak egyaránt felhőtlen kikapcsolódásban volt részük a Honvédszakszervezet aquaparki rendezvényén…

Hosz  |  2015. 07. 06., 13:49

 Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvédszakszervezet központi rendezvényét, amelyet a tatabányai Gyémántfürdőben, valamint a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban tartottunk 2015. július 04-én…

Az időjárásnak köszönhetően a pénztárnyitást követően szinte valamennyi jelentkező megérkezett a célállomásokra, ahol csodálatos környezetben, számos vízi élmény várta az alapszervezetek tagjait és családtagjaikat.

 A csúszdakomplexumok sokak szórakozásáról gondoskodtak, de vidám perceket élhettek át azok is, akik a medencékben hütötték le felhevült testüket. Az érkező vendégeket Tatabányán Szendrei Zoltán alelnök és Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, míg Cegléden Bazsik István alelnök és Jakubik András kelet-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő várták. A kisgyermekek biztonságos kikapcsolódását Tatabányán az árnyékos gyerekmedence biztosította, míg Cegléden a gyerekpancsoló, így a nagyok mellett a kicsik is kiélvezhették a fürdő kínálta lehetőségeket.

A tatabányai és ceglédi strandolást több százan választották szombati programnak, alapszervezeteinktől nagy létszámban képviselte magát az MH Bakony Harckiképző Központ, az MH 12. Arrabona Légvédelmi Rakétaezred, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred, az MH Összhaderőnemi Parancsnokság, az MH 86. Szolnok Helikopterbázis, az MH 25/88. Könnyü Vegyes Zászlóalj, valamint az MH Egészségügyi Központ. Örömünkre szolgált, hogy a hagyományosnak mondható aquapark-i napra ilyen jelentős létszámban tudtuk mozgósítani a tagságot, reméljük jövőre ugyanitt találkozunk.

Szöveg: Németh NándorFotó: Németh Nándor és Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.