2024. 03. 01. péntek
Albin
: 394 Ft   : 363 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Altisztavatás előtt Hosz tájékoztató

Hosz  |  2015. 07. 09., 09:25

 Szombaton Szentendre főterén tesznek ünnepélyes esküt a végzős altisztek, akik részére 2015. július 8-án a gyakorlást követően tartott átfogó tájékoztatót a Honvédszakszervezet felépítéséről és működéséről Szendrei Zoltán alelnök és Dr. Hajós Dezső szolgáltatás és tagszervező…

A leendő altisztek nagyon jelentős erővel bírnak az egész Magyar Honvédség, de a Hosz vonatkozásában is hiszen néhány nap múlva szolgálati helyeiken kezdik meg munkájukat, ahol az egyes alapszervezetek tevékenységébe is bekapcsolódhatnak.

Az előadás során a résztvevők átfogó tájékoztatást kaptak a katonai érdekképviseleti szervezet részvételéről az új katonai életpályamodell és a hozzá kapcsolódó 30%-kal megemelt illetményrendszer kialakításában. A Hosz tagsághoz kapcsolódó kedvezményes szolgáltatások rendszeréről és az igénybevételük előnyeiről, benne a jogsegély szolgálat müködéséről.

A több elhangzott kérdés igazolta a hallgatóság érdeklődését, akik közel  40%-a már tagja a Hosz-nak. A tájékoztató természetesen lehetőséget teremtett az új tagdíjfizetési rendszerhez szükséges adminisztráció elvégzésére és néhányan új belépőként is csatlakoztak a Honvédszakszervezet tagjai sorába.

Szöveg és fotó: Dr. Hajós Dezső

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Azerbajdzsán már évek óta folytat tárgyalásokat Pakisztánnal a JF-17-esek beszerzése kapcsán: a legfrissebb hírek szerint megszületett a megállapodás, ami már továbbfejlesztett radarrendszerrel és a legmodernebb fegyverzettel felszerelt harci repülőgépekről szól.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.