2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az EMC kártya elfogadóhelyekkel kapcsolatban

Hosz  |  2015. 08. 04., 09:50

 Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy az EMC Első Magyar Cafeteria Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság tájékoztatása alapján egyes elfogadóhelyi partnereik esetében változásokra kerülhet sor a közeljövőben…

Az elmúlt időszakban a Szolgáltató elvégezte az EMC elfogadóhelyi partnerei áttekintését és a forgalmak elemzését, mivel aktuálissá vált a korábbi szerződések megújítása. A Szolgáltató számára a boltonként heti 10-20 ezer Ft-os nagyságrendü átlagos forgalommal rendelkező partnerek jelenleg veszteségesek. A fentiekre való tekintettel, az alacsony forgalmú partnerek esetén a Szolgáltató új szerződéses feltételekkel kívánja folytatni az együttmüködést, amennyiben ez számukra is elfogadható.

A Szolgáltató arról tájékoztatta a Honvédelmi Minisztériumot, hogy 2015. augusztus hónapban a CBA franchise hálózat vezetőségével is egyeztetni fog a költségek csökkentése érdekében és megvizsgálják a szerződésmódosítás lehetőségét. Az egyeztetések elhúzódása miatt egyes boltoknál a kártya elfogadása ideiglenesen felfüggesztésre került.

Tekintettel arra, hogy jelenleg is folyamatban vannak az egyeztetések, ezért előfordulhat, hogy több elfogadóhelyi partner esetén a megállapodás lezárultáig az EMC kártya elfogadása szünetel.

A Honvédszakszervezet a Tagok jelzései alapján azonnal felvette a kapcsolatot az EMC kártya szolgáltató operatív vezetőjével és kérte, hogy az elfogadó helyek korábban megszokott müködése mihamarabb álljon helyre. A Hosz továbbra is figyelemmel kíséri és értékeli az eseményeket, ennek függvényében a megfelelő lépéseket folyamatosan megteszi.

Hosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.