2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az EMC kártya elfogadóhelyekkel kapcsolatban

Hosz  |  2015. 08. 04., 09:50

 Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy az EMC Első Magyar Cafeteria Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság tájékoztatása alapján egyes elfogadóhelyi partnereik esetében változásokra kerülhet sor a közeljövőben…

Az elmúlt időszakban a Szolgáltató elvégezte az EMC elfogadóhelyi partnerei áttekintését és a forgalmak elemzését, mivel aktuálissá vált a korábbi szerződések megújítása. A Szolgáltató számára a boltonként heti 10-20 ezer Ft-os nagyságrendü átlagos forgalommal rendelkező partnerek jelenleg veszteségesek. A fentiekre való tekintettel, az alacsony forgalmú partnerek esetén a Szolgáltató új szerződéses feltételekkel kívánja folytatni az együttmüködést, amennyiben ez számukra is elfogadható.

A Szolgáltató arról tájékoztatta a Honvédelmi Minisztériumot, hogy 2015. augusztus hónapban a CBA franchise hálózat vezetőségével is egyeztetni fog a költségek csökkentése érdekében és megvizsgálják a szerződésmódosítás lehetőségét. Az egyeztetések elhúzódása miatt egyes boltoknál a kártya elfogadása ideiglenesen felfüggesztésre került.

Tekintettel arra, hogy jelenleg is folyamatban vannak az egyeztetések, ezért előfordulhat, hogy több elfogadóhelyi partner esetén a megállapodás lezárultáig az EMC kártya elfogadása szünetel.

A Honvédszakszervezet a Tagok jelzései alapján azonnal felvette a kapcsolatot az EMC kártya szolgáltató operatív vezetőjével és kérte, hogy az elfogadó helyek korábban megszokott müködése mihamarabb álljon helyre. A Hosz továbbra is figyelemmel kíséri és értékeli az eseményeket, ennek függvényében a megfelelő lépéseket folyamatosan megteszi.

Hosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.