2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató az EMC kártya elfogadóhelyekkel kapcsolatban

Hosz  |  2015. 08. 04., 09:50

 Tájékoztatjuk Tagjainkat, hogy az EMC Első Magyar Cafeteria Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság tájékoztatása alapján egyes elfogadóhelyi partnereik esetében változásokra kerülhet sor a közeljövőben…

Az elmúlt időszakban a Szolgáltató elvégezte az EMC elfogadóhelyi partnerei áttekintését és a forgalmak elemzését, mivel aktuálissá vált a korábbi szerződések megújítása. A Szolgáltató számára a boltonként heti 10-20 ezer Ft-os nagyságrendü átlagos forgalommal rendelkező partnerek jelenleg veszteségesek. A fentiekre való tekintettel, az alacsony forgalmú partnerek esetén a Szolgáltató új szerződéses feltételekkel kívánja folytatni az együttmüködést, amennyiben ez számukra is elfogadható.

A Szolgáltató arról tájékoztatta a Honvédelmi Minisztériumot, hogy 2015. augusztus hónapban a CBA franchise hálózat vezetőségével is egyeztetni fog a költségek csökkentése érdekében és megvizsgálják a szerződésmódosítás lehetőségét. Az egyeztetések elhúzódása miatt egyes boltoknál a kártya elfogadása ideiglenesen felfüggesztésre került.

Tekintettel arra, hogy jelenleg is folyamatban vannak az egyeztetések, ezért előfordulhat, hogy több elfogadóhelyi partner esetén a megállapodás lezárultáig az EMC kártya elfogadása szünetel.

A Honvédszakszervezet a Tagok jelzései alapján azonnal felvette a kapcsolatot az EMC kártya szolgáltató operatív vezetőjével és kérte, hogy az elfogadó helyek korábban megszokott müködése mihamarabb álljon helyre. A Hosz továbbra is figyelemmel kíséri és értékeli az eseményeket, ennek függvényében a megfelelő lépéseket folyamatosan megteszi.

Hosz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.