2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Végzősök tájékoztatása az MH Ludovika Zászlóaljnál

Hosz  |  2015. 08. 11., 12:04

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2015. augusztus 10-én tájékoztatót tartott a Honvédszakszervezet elnöke Czövek János és érdekvédelmi ügyvivői Lippai Csaba és Németh Nándor a végzős hallgatók részére, az augusztus 20-i ünnepélyes tisztavatásra történő felkészülés szünetében… 

 Kihasználva a tisztavatásra történő felkészülés szünetét tájékoztatót tartott a végzős hallgatók részére Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke, Lippai Csaba budapesti és Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő. Czövek János a Hosz elnöksége nevében gratulált a végzős hallgatóknak az eredményes államvizsgák letételéhez, további katonai pályafutásukhoz pedig sok sikert és eredményeket kívánt. Jelezte továbbá, hogy a Hosz továbbra is segíti a végzett hallgatókat katonai pályájukon. Kiemelte, hogy júliustól emelkedett a pályakezdők illetménye is, amely könnyebbé teszi a helyőrségekben a katonák beilleszkedését és megélhetését.

 Lippai Csaba tájékoztatást adott a Hosz tagsággal járó előnyökről (ingyenes jogsegély szolgáltatás, csoportos élet- és balesetbiztosítás, kedvezményes mobiltelefon előfizetés…) és kedvezményes szolgáltatásainkról. Kérte azon fiatal tiszteket, akik augusztus 20-át követően kikerülnek új beosztásukba, hogy lehetőség szerint minél hamarabb keressék meg a Honvédszakszervezet helyi képviselőjét, hogy több információval rendelkezzenek az alapszervezet tevékenységével kapcsolatban.

Szöveg: Lippai CsabaFotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.