2024. 05. 25. szombat
Orbán
: 386 Ft   : 356 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Végzősök tájékoztatása az MH Ludovika Zászlóaljnál

Hosz  |  2015. 08. 11., 12:04

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2015. augusztus 10-én tájékoztatót tartott a Honvédszakszervezet elnöke Czövek János és érdekvédelmi ügyvivői Lippai Csaba és Németh Nándor a végzős hallgatók részére, az augusztus 20-i ünnepélyes tisztavatásra történő felkészülés szünetében… 

 Kihasználva a tisztavatásra történő felkészülés szünetét tájékoztatót tartott a végzős hallgatók részére Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke, Lippai Csaba budapesti és Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő. Czövek János a Hosz elnöksége nevében gratulált a végzős hallgatóknak az eredményes államvizsgák letételéhez, további katonai pályafutásukhoz pedig sok sikert és eredményeket kívánt. Jelezte továbbá, hogy a Hosz továbbra is segíti a végzett hallgatókat katonai pályájukon. Kiemelte, hogy júliustól emelkedett a pályakezdők illetménye is, amely könnyebbé teszi a helyőrségekben a katonák beilleszkedését és megélhetését.

 Lippai Csaba tájékoztatást adott a Hosz tagsággal járó előnyökről (ingyenes jogsegély szolgáltatás, csoportos élet- és balesetbiztosítás, kedvezményes mobiltelefon előfizetés…) és kedvezményes szolgáltatásainkról. Kérte azon fiatal tiszteket, akik augusztus 20-át követően kikerülnek új beosztásukba, hogy lehetőség szerint minél hamarabb keressék meg a Honvédszakszervezet helyi képviselőjét, hogy több információval rendelkezzenek az alapszervezet tevékenységével kapcsolatban.

Szöveg: Lippai CsabaFotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

A Flotprom internetes szakportál 2024. május 2-án közzétett információi szerint a Volga mellett fekvő Zelenodolszkban működő Gorkij Hajógyárban, a hónap folyamán két új hadihajót bocsátanak vízre, a Karakurt-osztályú (Project 22800) Tájfun korvettet és a Project 22160 típusú, Viktor Velikij járőrhajót.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.