2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Végzősök tájékoztatása az MH Ludovika Zászlóaljnál

Hosz  |  2015. 08. 11., 12:04

A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2015. augusztus 10-én tájékoztatót tartott a Honvédszakszervezet elnöke Czövek János és érdekvédelmi ügyvivői Lippai Csaba és Németh Nándor a végzős hallgatók részére, az augusztus 20-i ünnepélyes tisztavatásra történő felkészülés szünetében… 

 Kihasználva a tisztavatásra történő felkészülés szünetét tájékoztatót tartott a végzős hallgatók részére Czövek János a Honvédszakszervezet elnöke, Lippai Csaba budapesti és Németh Nándor nyugat-magyarországi érdekvédelmi ügyvivő. Czövek János a Hosz elnöksége nevében gratulált a végzős hallgatóknak az eredményes államvizsgák letételéhez, további katonai pályafutásukhoz pedig sok sikert és eredményeket kívánt. Jelezte továbbá, hogy a Hosz továbbra is segíti a végzett hallgatókat katonai pályájukon. Kiemelte, hogy júliustól emelkedett a pályakezdők illetménye is, amely könnyebbé teszi a helyőrségekben a katonák beilleszkedését és megélhetését.

 Lippai Csaba tájékoztatást adott a Hosz tagsággal járó előnyökről (ingyenes jogsegély szolgáltatás, csoportos élet- és balesetbiztosítás, kedvezményes mobiltelefon előfizetés…) és kedvezményes szolgáltatásainkról. Kérte azon fiatal tiszteket, akik augusztus 20-át követően kikerülnek új beosztásukba, hogy lehetőség szerint minél hamarabb keressék meg a Honvédszakszervezet helyi képviselőjét, hogy több információval rendelkezzenek az alapszervezet tevékenységével kapcsolatban.

Szöveg: Lippai CsabaFotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.