2018. 02. 25.
Géza
: 313 Ft   : 254 Ft Benzin: 325 Ft/l   Dízel: 323 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tovább folytatódtak a tárgyalások az EMC-vel

Hosz  |  2015. 08. 12., 12:00

A Honvédszakszervezet központi irodájában 2015. augusztus 11-én Czövek János elnök és Bazsik István alelnök ismét fogadta az EMC Első Magyar Cafetéria Szolgáltató Kft. vezetőjét, Páris Györgyöt és Görömbei Nóra operatív vezetőt...

Páris György az EMC elfogadóhelyi hálózatával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatta a Honvédszakszervezet vezetőit:

Az Auchan áruházlánc változatlan formában elfogadóhely marad. Az élelmiszer és univerzális utalványok beváltása folyamatos, az iskolakezdési utalványok feltöltése és beváltása megkezdődött és normál ütemben halad.

A SPAR üzletlánccal lezárultak a tárgyalások, a terminálok hálózatba kapcsolása várhatóan szeptember első felében megvalósul, és onnantól már ezekben a boltokban is lehetőség lesz az EMC cafeteria kártyákkal történő fizetésre. Az elfogadás pontos indulásáról a Honvédszakszervezet és az EMC is tájékoztatja a kártyabirtokosokat.

A CBA üzletlánc tagjaival a jelenlegi szerződés fennáll. Augusztus végéig bezárólag az EMC és a CBA Központ közösen döntést hoz arról, hogy mely boltok maradjanak meg a jövőben is mint elfogadóhelyek, a boltok korábbi forgalma alapján. Azon boltokban ahol nem volt forgalom vagy csak kis forgalom volt, vagyis a statisztikák alapján nem voltak népszerüek a felhasználók körében, a CBA és az EMC közösen megszünteti az elfogadást.

A CBA és az EMC figyelembe veszi az értékelések során azt is, hogy az adott bolt közelében van e másik elfogadóhely, hogy ne legyenek települések elfogadóhely nélkül. A 2015. szeptember 1-től bekövetkező változásokról a Honvédszakszervezet pontos listát fog kapni a továbbiakban is elfogadóhelyeként müködő boltokról. Előzőekkel kapcsolatban a Honvédszakszervezet megerősítette korábbi álláspontját, hogy minden helyőrségben maradjon CBA-s elfogadóhely. Az EMC vezetői megállapították, hogy terveik egyeznek a Hosz elképzeléseivel.

Kérjük Tagjainkat, hogy amennyiben az EMC kártyát valamelyik CBA üzletben nem fogadják el augusztus 31-ig, azt jelezzék a Honvédszakszervezet vagy az EMC ügyfélszolgálatán a dátum és a helyszín megjelölésével.

Szöveg: Czövek János és Bazsik IstvánFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2018. 02. 09., 09:17
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány rendezvényét február 06-07én tartották a Mátraházán található 4. számú KORK-ban. A rendezvény fókuszába a 2018. évi feladatokat, illetve az 1% adománygyűjtő kampány aktualitásait állították...
2018. 02. 05., 14:10
Az egészségügyi szakdolgozók idén novemberben esedékes 8 százalékos béremelését előrehozták január 1-re - jelentette be az emberi erőforrások minisztere szerdán, budapesti sajtótájékoztatón, miután újabb sztrájktárgyalási forduló zajlott a kormány és a reprezentatív szakszervezetek között.
2018-02-05 13:47:08
társadalombiztosítás területén, akár az egészségbiztosításban, akár a nyugellátásoknál, akár a megváltozott munkaképességű személyek ellátásainál az ellátások összege több ellátásfajtánál egy általános mérőszámhoz igazodik, nem a jogosult egyéni jövedelméhez. Ilyen általános mérőszám a minimálbér, illetve az öregségi nyugdíj legkisebb összege. Ezen túlmenően bizonyos ellátások ún. fix összegűek, azaz szintén nem az egyéni keresetektől, jövedelemtől függenek, hanem mindenki számára azonosan határozzák meg.
2018-02-05 11:54:52
Egy történelmi pillanat részesei lehetünk, és ez örömmel tölt el minden magyar embert, a Magyar Honvédség katonáit pedig különösen, hiszen a légiszállítási képesség fontos, különösen a mai modern világban - mondta dr. Simicskó István február 2-án, pénteken, Kecskeméten. A honvédelmi miniszter az MH 59. Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison tartott sajtótájékoztatón hivatalosan is bemutatta a Magyar Honvédség két új csapatszállító repülőgépét.
2018-02-01 15:44:54
Egy hadsereg igazi ereje mindig hitében és szellemiségében rejlik, a százhetven éves Magyar Honvédségnek pedig mindig is a rendíthetetlen bátorság és hazaszeretet adta a karakterét – mondta dr. Simicskó István honvédelmi miniszter január 30-án Budapesten, a kétszáz esztendeje született Görgei Artúr tiszteletére rendezett megemlékezésen, ahol a Honvédszakszervezet részéről Czövek János elnök vett részt...
2018-01-31 11:34:38
Szolnokon a MH. 34 Bercsényi László Különleges Műveleti Zászlóalj és a MH. 88. Könnyű Vegyes Zászlóalj összeolvadásából megalakuló MH 2. vitéz Bertalan Árpád Különleges Rendeltetésű Ezred 2017. szeptember 01-jén Szolnok város napján a Zrínyi 2026 Honvédelmi és Haderőfejlesztési Program keretében dandárrá alakult…
   MÁSOK ÍRTÁK
2017. 03. 03., 12:20
Nagy hangsúlyt kell fektetni a toborzóirodákban nyújtott szolgáltatásokra, de a példamutató katona a legjobb toborzó.
2017. 03. 03., 12:17
2026-ra a térség egyik legmeghatározóbb haderejévé fejlesztik a Magyar Honvédséget.
2017. 01. 13., 16:44

Esküt tettek a határvadászok

Az illegális migráció növekedése miatt tavaly augusztusban határozott a kormány a Készenléti Rendőrség létszámának növeléséről. A határvadászok elsőként hivatásos állományba vett tagjai január 12-én, csütörtökön tették le az esküt.
2017. 01. 13., 16:40
Márciusban érkeznek meg Szolnokra azok a kiképző, felderítő és futárrepülőgépek, amelyeket a cseh Zlin Aircraft gyártócégtől vásároltak meg a Magyar Honvédségnek.

  JETfly Magazin

Románia védelmi minisztere, Mihai Fifor a napokban számolt be arról, hogy meglévő 16 darabos F-16-os flottájukat kiegészítenék 4 példánnyal, a jövőbeli terv pedig további 36 Falcon beszerzése.

  Háború Művészete magazin

Továbbra sincs megfelelő állapotban a német hadsereg (Bundeswehr), a felszerelésben és a személyi állományban is hiányosságok mutatkoznak, illetve sok katona túlterhelt.