2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tovább folytatódtak a tárgyalások az EMC-vel

Hosz  |  2015. 08. 12., 12:00

A Honvédszakszervezet központi irodájában 2015. augusztus 11-én Czövek János elnök és Bazsik István alelnök ismét fogadta az EMC Első Magyar Cafetéria Szolgáltató Kft. vezetőjét, Páris Györgyöt és Görömbei Nóra operatív vezetőt...

Páris György az EMC elfogadóhelyi hálózatával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatta a Honvédszakszervezet vezetőit:

Az Auchan áruházlánc változatlan formában elfogadóhely marad. Az élelmiszer és univerzális utalványok beváltása folyamatos, az iskolakezdési utalványok feltöltése és beváltása megkezdődött és normál ütemben halad.

A SPAR üzletlánccal lezárultak a tárgyalások, a terminálok hálózatba kapcsolása várhatóan szeptember első felében megvalósul, és onnantól már ezekben a boltokban is lehetőség lesz az EMC cafeteria kártyákkal történő fizetésre. Az elfogadás pontos indulásáról a Honvédszakszervezet és az EMC is tájékoztatja a kártyabirtokosokat.

A CBA üzletlánc tagjaival a jelenlegi szerződés fennáll. Augusztus végéig bezárólag az EMC és a CBA Központ közösen döntést hoz arról, hogy mely boltok maradjanak meg a jövőben is mint elfogadóhelyek, a boltok korábbi forgalma alapján. Azon boltokban ahol nem volt forgalom vagy csak kis forgalom volt, vagyis a statisztikák alapján nem voltak népszerüek a felhasználók körében, a CBA és az EMC közösen megszünteti az elfogadást.

A CBA és az EMC figyelembe veszi az értékelések során azt is, hogy az adott bolt közelében van e másik elfogadóhely, hogy ne legyenek települések elfogadóhely nélkül. A 2015. szeptember 1-től bekövetkező változásokról a Honvédszakszervezet pontos listát fog kapni a továbbiakban is elfogadóhelyeként müködő boltokról. Előzőekkel kapcsolatban a Honvédszakszervezet megerősítette korábbi álláspontját, hogy minden helyőrségben maradjon CBA-s elfogadóhely. Az EMC vezetői megállapították, hogy terveik egyeznek a Hosz elképzeléseivel.

Kérjük Tagjainkat, hogy amennyiben az EMC kártyát valamelyik CBA üzletben nem fogadják el augusztus 31-ig, azt jelezzék a Honvédszakszervezet vagy az EMC ügyfélszolgálatán a dátum és a helyszín megjelölésével.

Szöveg: Czövek János és Bazsik IstvánFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.