2023. 09. 30. szombat
Jeromos
: 391 Ft   : 369 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tovább folytatódtak a tárgyalások az EMC-vel

Hosz  |  2015. 08. 12., 12:00

A Honvédszakszervezet központi irodájában 2015. augusztus 11-én Czövek János elnök és Bazsik István alelnök ismét fogadta az EMC Első Magyar Cafetéria Szolgáltató Kft. vezetőjét, Páris Györgyöt és Görömbei Nóra operatív vezetőt...

Páris György az EMC elfogadóhelyi hálózatával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatta a Honvédszakszervezet vezetőit:

Az Auchan áruházlánc változatlan formában elfogadóhely marad. Az élelmiszer és univerzális utalványok beváltása folyamatos, az iskolakezdési utalványok feltöltése és beváltása megkezdődött és normál ütemben halad.

A SPAR üzletlánccal lezárultak a tárgyalások, a terminálok hálózatba kapcsolása várhatóan szeptember első felében megvalósul, és onnantól már ezekben a boltokban is lehetőség lesz az EMC cafeteria kártyákkal történő fizetésre. Az elfogadás pontos indulásáról a Honvédszakszervezet és az EMC is tájékoztatja a kártyabirtokosokat.

A CBA üzletlánc tagjaival a jelenlegi szerződés fennáll. Augusztus végéig bezárólag az EMC és a CBA Központ közösen döntést hoz arról, hogy mely boltok maradjanak meg a jövőben is mint elfogadóhelyek, a boltok korábbi forgalma alapján. Azon boltokban ahol nem volt forgalom vagy csak kis forgalom volt, vagyis a statisztikák alapján nem voltak népszerüek a felhasználók körében, a CBA és az EMC közösen megszünteti az elfogadást.

A CBA és az EMC figyelembe veszi az értékelések során azt is, hogy az adott bolt közelében van e másik elfogadóhely, hogy ne legyenek települések elfogadóhely nélkül. A 2015. szeptember 1-től bekövetkező változásokról a Honvédszakszervezet pontos listát fog kapni a továbbiakban is elfogadóhelyeként müködő boltokról. Előzőekkel kapcsolatban a Honvédszakszervezet megerősítette korábbi álláspontját, hogy minden helyőrségben maradjon CBA-s elfogadóhely. Az EMC vezetői megállapították, hogy terveik egyeznek a Hosz elképzeléseivel.

Kérjük Tagjainkat, hogy amennyiben az EMC kártyát valamelyik CBA üzletben nem fogadják el augusztus 31-ig, azt jelezzék a Honvédszakszervezet vagy az EMC ügyfélszolgálatán a dátum és a helyszín megjelölésével.

Szöveg: Czövek János és Bazsik IstvánFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 08. 28., 09:00
30 éves a magyar katonai felsővezető-képzés! A jubileumi év tiszteletére rendezett ünnepségre Lippai Péter dandártábornok, a Nemzeti Közszolgálat Egyetem Hadtudományi és Honvédtisztképző Kar dékánja meghív minden nyugállományú kollégát, aki az elmúlt 30 évben elvégezte a katonai felsővezető-képzést – köznapi nevén a vezérkari tanfolyamot.
2023. 09. 27., 12:32
2023.09.26-án Czövek János elnök és Bazsik István alelnök tartott tájékoztatót Kaposváron a HOSZ alapszervezeténél...
2023-08-28 10:30:20
A V4 tagországok az EUROMIL képviselőivel kiegészülve idén Szlovákiában tartják soron következő éves szakmai konferenciájukat
2023-08-28 09:44:54
Szeptember 02-án következő állomásához ér a 175. éves a Magyar Honvédség programsorozatunk. Ezen a napon kerül megtartásra az Úri Libaterelő túra, ahol a Hosz tagokat és a katonai nevezőket az alaklomhoz illő ajándékkal lepjük meg.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők

  JETfly Magazin

2023. szeptember 27-én jelentették be, hogy a cseh kormány jóváhagyta 24 db, ötödik generációs F-35A típusú harci repülőgép megvásárlását, mellyel leváltják 14 gépes JAS 39C/D Gripen flottájukat.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.