2024. 02. 22. csütörtök
Gerzson
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tovább folytatódtak a tárgyalások az EMC-vel

Hosz  |  2015. 08. 12., 12:00

A Honvédszakszervezet központi irodájában 2015. augusztus 11-én Czövek János elnök és Bazsik István alelnök ismét fogadta az EMC Első Magyar Cafetéria Szolgáltató Kft. vezetőjét, Páris Györgyöt és Görömbei Nóra operatív vezetőt...

Páris György az EMC elfogadóhelyi hálózatával kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatta a Honvédszakszervezet vezetőit:

Az Auchan áruházlánc változatlan formában elfogadóhely marad. Az élelmiszer és univerzális utalványok beváltása folyamatos, az iskolakezdési utalványok feltöltése és beváltása megkezdődött és normál ütemben halad.

A SPAR üzletlánccal lezárultak a tárgyalások, a terminálok hálózatba kapcsolása várhatóan szeptember első felében megvalósul, és onnantól már ezekben a boltokban is lehetőség lesz az EMC cafeteria kártyákkal történő fizetésre. Az elfogadás pontos indulásáról a Honvédszakszervezet és az EMC is tájékoztatja a kártyabirtokosokat.

A CBA üzletlánc tagjaival a jelenlegi szerződés fennáll. Augusztus végéig bezárólag az EMC és a CBA Központ közösen döntést hoz arról, hogy mely boltok maradjanak meg a jövőben is mint elfogadóhelyek, a boltok korábbi forgalma alapján. Azon boltokban ahol nem volt forgalom vagy csak kis forgalom volt, vagyis a statisztikák alapján nem voltak népszerüek a felhasználók körében, a CBA és az EMC közösen megszünteti az elfogadást.

A CBA és az EMC figyelembe veszi az értékelések során azt is, hogy az adott bolt közelében van e másik elfogadóhely, hogy ne legyenek települések elfogadóhely nélkül. A 2015. szeptember 1-től bekövetkező változásokról a Honvédszakszervezet pontos listát fog kapni a továbbiakban is elfogadóhelyeként müködő boltokról. Előzőekkel kapcsolatban a Honvédszakszervezet megerősítette korábbi álláspontját, hogy minden helyőrségben maradjon CBA-s elfogadóhely. Az EMC vezetői megállapították, hogy terveik egyeznek a Hosz elképzeléseivel.

Kérjük Tagjainkat, hogy amennyiben az EMC kártyát valamelyik CBA üzletben nem fogadják el augusztus 31-ig, azt jelezzék a Honvédszakszervezet vagy az EMC ügyfélszolgálatán a dátum és a helyszín megjelölésével.

Szöveg: Czövek János és Bazsik IstvánFotó: Archív

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 21. újabb mérföldkőként vonul be a Török Légierő történetébe, hiszen teljesítette első repülését az ötödik generációs, KAAN harci repülőgép prototípusa. Mutatjuk a videót!

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.