2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Összeállításra kerültek a tisztújító Küldöttgyűlés dokumentumai

Hosz  |  2015. 10. 22., 12:16

Mint honlapunk erről már korábban beszámolt, 2015. november 24-25-én a Honvédszakszervezet tisztújító Küldöttgyűlést tart Balatonkenesén. A Küldöttgyűlés 12 napirendi pontot tervez tárgyalni, többek között az Elnökségi, az Ellenőrző Bizottsági, valamint az Etikai Bizottság beszámolóját, dönt majd a tisztségviselők megválasztásáról, a szakszervezet következő négyéves programjáról, a Törvényszék végzése alapján történő Alapszabály módosításáról, 2016. évi fontosabb feladatairól, költségvetéséről, rendezvény és munkatervéről, illetve a 2015. évi „Szakszervezeti Munkáért” díj odaítéléséről…

 Az elmúlt két hónapban a Honvédszakszervezet elnöksége, tisztségviselői, munkatársai folyamatosan készültek a Küldöttgyülés előkészítésére és zökkenőmentes lebonyolítására. A feladatok végrehajtása fontos momentumához érkezett a napokban, a napirendi pontokhoz a törvényben előírtaknak megfelelően előkészítésre és kiküldésre kerültek 2015. október 22-én az alapszervezeti- és csoportvezetők részére a dokumentumok. A tisztségviselők előkészítették az Ellenőrző Bizottság (Mandátumvizsgáló Bizottság) részére döntésre a kiadható mandátumok számát. Összegyüjtötték és előkészítették a tisztújító Küldöttgyüléshez beérkezett javaslatokat a beszámolóval, a munkatervekkel és a programmal kapcsolatban. Az elkészített dokumentumokat egységes szerkezetbe foglalták és megfeleltették az érvényes jogszabályoknak.

A munka nem fejeződött be, hiszen az alapszervezeti- és csoportvezetők ezt követően fogják ismertetni a szakszervezeti tagokkal a Küldöttgyülés anyagait, kialakítják saját véleményüket, majd megválasztják a küldötteket.

 A Jelölő Bizottság is tovább folytatja munkáját, várja a jelöléseket 2015. november 05-ig a képviseletektől, valamint november 11-ig a Nyugállományú Tagozattól az elnökségi tagok és helyetteseik személyére.

2015. november 23-ig pedig jelölést lehet küldeni a további szakszervezeti tisztségekre a jelolobizottsag@hsz.hu email címre, vagy postai úton a „Hosz Jelölő Bizottság részére” címzéssel a 1581 Budapest, Pf. 65 levelezési címre.

Szöveg: Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.