2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Értekezletet tartottak a Hosz Központi Irodában a tisztújító Küldöttgyűlésre történő felkészülés jegyében

Hosz  |  2015. 11. 02., 14:05

2015. november 02-án a Hosz Központi Iroda munkatársai a tisztújító Küldöttgyűlést előkészítése érdekében értekezletet tartottak…

Az értekezleten megbeszélték az előkészítéssel és a lebonyolítással kapcsolatos feladatokat, valamint a tisztújító Küldöttgyüléssel kapcsolatos feladatok elosztását is.

Kérjük Tagjainkat, hogy a tisztújító Küldöttgyüléssel kapcsolatos kérdéseikkel elsősorban az érdekvédelmi ügyvivőket és a Nyugállományú tagozat titkárát keressék.

Szöveg: Czövek JánosFotó: Klopfer Szandra

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.