2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújító Küldöttgyűlést megelőző képviseleti ülések a Hosz Központi Irodában

Hosz  |  2015. 11. 06., 13:48

2015. november 05-én megtartásra kerültek a Honvédszakszervezet tisztújító Küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek. A vezető tisztségviselők aktuális tájékoztatójával kezdődött az értekezlet, amelyet követően képviseleti szintű egyeztetések kezdődtek a Küldöttgyűlés napirendi témáiról. Czövek János elnök tájékoztatott az aktuális ügyekről és a tisztújító Küldöttgyűlésről, Bazsik István alelnök a 2016. évi költségvetés tervezetről és az Alapszabály Törvényszék által meghatározott hiánypótlásáról, valamint Szendrei Zoltán alelnök a segélyezésről és az elkövetkezendő időszak rendezvényeiről. A képviseleti értekezleteket a képviseletek vezetőinek irányításával tartották meg…

A képviseleti ülések megtartása előtt ülésezett a Szabályzatszerkesztő Bizottság, amely a Törvényszék által előírt hiánypótlás kapcsán szükségessé vált módosításokat vitatta meg.

 A képviseletek megbeszélték a tisztújító Küldöttgyülés napirendi témáit, értekeztek a képviseletek aktuális feladatairól, valamint a tisztújításhoz kapcsolódó jelölésekről döntöttek.

Egyes kérdések kapcsán a képviseletek a hatásköröket figyelembe véve tájékoztatást kértek mind az elnöktől és alelnököktől, mind az érdekvédelmi ügyvivőktől.

 A képviseletek külön-külön kialakították álláspontjukat a tisztújító Küldöttgyülés határozattervezeteiről.

A délutáni órákban a képviseleti ülések zárását követően ülésezett az elnökség. Az állandó napirendi pontok mellett döntött szociális ügyekben, jogsegélyszolgálati kérelmeket fogadott be, a Nyugállományú Tagozatba történő belépéseket hagyta jóvá, illetve a tisztújító Küldöttgyülés előkészítő feladatait vitatta meg.

 Szöveg: Bazsik István

Fotó: Klopfer Szandra és Lippai Csaba

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.