2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 389 Ft   : 360 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres bemutatkozás

Hosz  |  2015. 11. 26., 10:33

A Szentendrén zajló KVNR alapképzésre érkeztek és tartottak bemutatkozó tájékoztatót a Honvédszakszervezet tisztségviselői. A Magyar Honvédségben kötelékében szolgálatot vállaló közel száz ifjú katonaembert a Hosz tisztségviselői hasznos információkkal és tanácsokkal látták el.  A november 19-i eseményt követően ismét nőtt a szakszervezet taglétszáma…

Az első foglalkozás keretében a Honvédszakszervezet tisztségviselői találkoztak az ifjú katonákkal. Elsőként Szendrei Zoltán alelnök tájékoztatta a megjelenteket a Honvédszakszervezet napi feladatairól, valamint elmondta, hogy a Hosz elfogadottsága ma már a Honvédség valamennyi szintjén meg van, a katonaállomány nagy létszámban tagjaa Honvédszakszervezetnek. Ez jelzi a Hosz reprezentativitását is, amely komoly hátteret biztosít a szakszervezet vezetőinek az érdekvédelmi munka során.Az alelnök tájékoztatójában külön kiemelte az elmúlt évi és a közelmúltban történt tárgyalásokat és hogy januártól 5%-kal ismét nő a katonák illetménye, valamint szólt a Magyar Honvédség katonai szervezeteknél müködő alapszervezetek tevékenységéről is.

Ezt követően Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a szakszervezet szolgáltatói arculatát mutatta be és felhívta a figyelmet arra, hogy az ismertetésre kerülő juttatásokat, kedvezményeket és szolgáltatásokat csak tagjainknak van lehetősége igénybe venni.A számtalan szolgáltatás közül kiemelte a tagok csoportos élet- és balesetbiztosítását, a temetési segélyt a szociális támogatást a jogsegélyszolgáltatást,valamint a rendkívül kedvezményes üdültetési lehetőséget.

Külön kiemelte a tagkártyával igénybe vehető vásárlási kedvezményeket.

A rendezvény végén közel hetven ifjú katonatársunk már a helyszínen belépett a Hosz tagjainak sorába.

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.