2024. 07. 22. hétfő
Magdolna
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres bemutatkozás

Hosz  |  2015. 11. 26., 10:33

A Szentendrén zajló KVNR alapképzésre érkeztek és tartottak bemutatkozó tájékoztatót a Honvédszakszervezet tisztségviselői. A Magyar Honvédségben kötelékében szolgálatot vállaló közel száz ifjú katonaembert a Hosz tisztségviselői hasznos információkkal és tanácsokkal látták el.  A november 19-i eseményt követően ismét nőtt a szakszervezet taglétszáma…

Az első foglalkozás keretében a Honvédszakszervezet tisztségviselői találkoztak az ifjú katonákkal. Elsőként Szendrei Zoltán alelnök tájékoztatta a megjelenteket a Honvédszakszervezet napi feladatairól, valamint elmondta, hogy a Hosz elfogadottsága ma már a Honvédség valamennyi szintjén meg van, a katonaállomány nagy létszámban tagjaa Honvédszakszervezetnek. Ez jelzi a Hosz reprezentativitását is, amely komoly hátteret biztosít a szakszervezet vezetőinek az érdekvédelmi munka során.Az alelnök tájékoztatójában külön kiemelte az elmúlt évi és a közelmúltban történt tárgyalásokat és hogy januártól 5%-kal ismét nő a katonák illetménye, valamint szólt a Magyar Honvédség katonai szervezeteknél müködő alapszervezetek tevékenységéről is.

Ezt követően Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a szakszervezet szolgáltatói arculatát mutatta be és felhívta a figyelmet arra, hogy az ismertetésre kerülő juttatásokat, kedvezményeket és szolgáltatásokat csak tagjainknak van lehetősége igénybe venni.A számtalan szolgáltatás közül kiemelte a tagok csoportos élet- és balesetbiztosítását, a temetési segélyt a szociális támogatást a jogsegélyszolgáltatást,valamint a rendkívül kedvezményes üdültetési lehetőséget.

Külön kiemelte a tagkártyával igénybe vehető vásárlási kedvezményeket.

A rendezvény végén közel hetven ifjú katonatársunk már a helyszínen belépett a Hosz tagjainak sorába.

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Portugália védelmi minisztere, João Nuno Lacerda Teixeira de Melo, június végén jelentette be, hogy a légierő modernizációjának következő lépéseként az Embraer Super Tucano kiképző és könnyű harci repülőgép új változatát vásárolnák meg.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.