2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Sikeres bemutatkozás

Hosz  |  2015. 11. 26., 10:33

A Szentendrén zajló KVNR alapképzésre érkeztek és tartottak bemutatkozó tájékoztatót a Honvédszakszervezet tisztségviselői. A Magyar Honvédségben kötelékében szolgálatot vállaló közel száz ifjú katonaembert a Hosz tisztségviselői hasznos információkkal és tanácsokkal látták el.  A november 19-i eseményt követően ismét nőtt a szakszervezet taglétszáma…

Az első foglalkozás keretében a Honvédszakszervezet tisztségviselői találkoztak az ifjú katonákkal. Elsőként Szendrei Zoltán alelnök tájékoztatta a megjelenteket a Honvédszakszervezet napi feladatairól, valamint elmondta, hogy a Hosz elfogadottsága ma már a Honvédség valamennyi szintjén meg van, a katonaállomány nagy létszámban tagjaa Honvédszakszervezetnek. Ez jelzi a Hosz reprezentativitását is, amely komoly hátteret biztosít a szakszervezet vezetőinek az érdekvédelmi munka során.Az alelnök tájékoztatójában külön kiemelte az elmúlt évi és a közelmúltban történt tárgyalásokat és hogy januártól 5%-kal ismét nő a katonák illetménye, valamint szólt a Magyar Honvédség katonai szervezeteknél müködő alapszervezetek tevékenységéről is.

Ezt követően Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a szakszervezet szolgáltatói arculatát mutatta be és felhívta a figyelmet arra, hogy az ismertetésre kerülő juttatásokat, kedvezményeket és szolgáltatásokat csak tagjainknak van lehetősége igénybe venni.A számtalan szolgáltatás közül kiemelte a tagok csoportos élet- és balesetbiztosítását, a temetési segélyt a szociális támogatást a jogsegélyszolgáltatást,valamint a rendkívül kedvezményes üdültetési lehetőséget.

Külön kiemelte a tagkártyával igénybe vehető vásárlási kedvezményeket.

A rendezvény végén közel hetven ifjú katonatársunk már a helyszínen belépett a Hosz tagjainak sorába.

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Spanyolország hamarosan további Eurofighter Typhoon vadászbombázókat vásárolhat. Ez a terv a közelmúltban, az olaszországi Milánóban tartott találkozón merült fel az Eurofighter programban részt vevő 4 nemzet képviselői között.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.