2024. 04. 18. csütörtök
Andrea, Ilma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

"Veled is megtörténhet!"

Hosz  |  2016. 02. 19., 11:45

A Hosz tisztségviselői 2016. február 18-án tájékoztató előadást tartottak Szentendrén az MH Altiszti Akadémián…

Tájékoztató előadás mondanivalója nem mindenkinek volt újdonság, hiszen a megjelentek között voltak új és régi Hosz tagok is. Szendrei Zoltán a Hosz alelnöke előadásában elmondta „a Honvédszakszervezet, ha olykor kicsit lassabban is, de ér el fontos eredményeket. A katonai életpálya-modellhez kapcsolódó béremelés megtörténte és folyamatossága, valamint az ehhez kapcsolódó további elemek kidolgozása."

Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tájékoztatójában hangsúlyozta, mindenki azt gondolja jogsérelem vagy káresemények, balesetek csak másokkal történhetnek, de a tények azt bizonyítják, hogy ez tévedés.  „Veled is megtörténhet, hogy bajba kerülsz! A Honvédszakszervezet érdekképviseletet, jogvédelmet biztosít tagjainak. Folyamatosan bővülő kedvezményeket, szolgáltatásokat nyújtunk.”

A tájékoztató végén a Vodafone Magyarország Zrt. képviselője, Böszörményi Ádám tájékoztatta tagjainkat a szakszervezeti flotta díjcsomaggal kapcsolatban.

A tájékoztatót követően a helyszínen újabb 25 taggal bővültek soraink.  

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.