2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újjáalakult a Hosz Boconádi alapszervezete

Hosz  |  2016. 03. 04., 13:18

 2016. március 03-án a dunántúli régió legnagyobb taglétszámát tömörítő alapszervezeténél tisztségviselő választást tartottak. A taggyűlésen az öt csoportvezető és a csoportvezetők helyettesei, valamint az alapszervezeti vezetés szavazásra jogosult létszámából ketten vettek részt…

 Az alapszervezeti vezetőségi ülésen a tisztségviselők megválasztásán kívül beszámoló hangzott el a 2015. évben végrehajtott feladatokról, egyhangúan megszavazták a 2016. évi pénzfelhasználási tervet, valamint az egyéb napirendi pontban kérdések megválaszolására és probléma felvetések összegzésére került sor. Az MH 64. Boconádi Szabó József Logisztikai Ezred  Hosz tagsága által megválasztott tisztségviselők szavazata alapján, alapszervezeti vezetőnek Kovács Gyula alezredest, helyettesének Szőke Árpád századost választották.

Az alapszervezeti vezetőségi választáson hitelesítőként részt vett Németh Nándor Nyugat-Magyarországi érdekvédelmi ügyvivő, aki elismerését fejezte ki a megválasztott tisztségviselőknek, eredményes munkát kívánt a megválasztott vezetőségnek. Hozzászólásában kiemelte, hogy az alapszervezet minél hatékonyabb müködése érdekében, - tekintettel az alapszervezet nagy létszámára – elengedhetetlen a csoportvezetők és helyetteseik közösségépítő tevékenysége.

Szöveg és fotó: Németh Nándor

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.