2024. 07. 22. hétfő
Magdolna
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz évzáró rendezvényt tartott a Fővárosi Nagycirkuszban

2022. 12. 15., 12:43

A karácsonyi ünnepeket megelőzően, a Honvédszakszervezet 2022. december 10-11-én tartotta évzáró rendezvényét a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol a „Melyiket a 9 közül?” című előadására invitálta Tagjait és családtagjaikat…

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A 2022. december 10-11-én tartott rendezvényen közel ezer szakszervezeti tag és családtag vett részt, melynek szervezését Lippai Csaba végezte. A két felvonásos előadást kicsik és nagyok egyaránt izgatottan várták. A bejáratnál a Honvédszakszervezet tisztségviselői üdvözölték és kívántak Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet a tagság és hozzátartozóik részére, akik nagy számba érkeztek többek között Szentesről, Székesfehérvárról, Várpalotáról, Győrből és Tatáról.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A Jókai Mór: Melyiket a kilenc közül? című novellája alapján készült karácsonyi mesében harmonikus szinergiában jelentek meg a cirkuszművészet, a zene, az ének és a színházművészet elemei. A Jászai Mari-díjas Fekete Péter rendezésében és Rátkai Erzsébet érdemes művész jelmezeivel egy varázslatos világba csöppenhettünk, ahol a legfontosabb értékek keltek életre a cirkusz-és a társművészetek által. 

Több esetben Maka Gyula mesélő bevonta tagjainkat a történetbe, akik készségesen segítettek a Szomor György által játszott János mesternek a gyermekeivel kapcsolatos döntéseket meghozni.

Az előadás üzenete a család összetartásának fontossága, illetve hogy a belső értékeink minden körülmények között többet érnek, mint a pénz, a hatalom és az ördöggel kötött szerződés.

Tagjaink megtekinthették többek között az orosz Dmitry Chernov zsonglőrt, aki egyedi előadásmódjával és bravúros trükkjeivel elvarázsolta a közönséget, Novákovics Noémi kötél számát aki egy nő harcait jelenítette meg. A Mexikóból érkező Medel nővérek fogódzkodás nélkül lengtek a trapézon, miközben karikákat pörgettek vagy éppen egymást tartották a magasban. Fellépett még a Kirichenko akrobata csapat, az orosz Markin artista család, azonban a gyermekek legjobban ismét a kutyákat, illetve lovakat szemléltető produkcióknak örültek a legjobban.

A legnagyobb tapsot a sokoldalú Ádám Henrik kapta, aki szédületes magasdrót produkciójával borzolta a közönség idegeit.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A közel kétórás előadás során mindenki megtalálhatta a kedvére való produkciót, amit mi sem bizonyít jobban, mint az előadás végén felzendülő taps és a távozó gyermekek mosolya.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Idén is hangulatos, izgalmakban bővelkedő előadást láthattak a Hosz által szervezett rendezvényre látogatók.

Reméljük, hogy jövőre ugyanekkor, ugyanitt találkozunk.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Portugália védelmi minisztere, João Nuno Lacerda Teixeira de Melo, június végén jelentette be, hogy a légierő modernizációjának következő lépéseként az Embraer Super Tucano kiképző és könnyű harci repülőgép új változatát vásárolnák meg.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.