2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 389 Ft   : 360 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

A Hosz évzáró rendezvényt tartott a Fővárosi Nagycirkuszban

2022. 12. 15., 12:43

A karácsonyi ünnepeket megelőzően, a Honvédszakszervezet 2022. december 10-11-én tartotta évzáró rendezvényét a Fővárosi Nagycirkuszban, ahol a „Melyiket a 9 közül?” című előadására invitálta Tagjait és családtagjaikat…

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A 2022. december 10-11-én tartott rendezvényen közel ezer szakszervezeti tag és családtag vett részt, melynek szervezését Lippai Csaba végezte. A két felvonásos előadást kicsik és nagyok egyaránt izgatottan várták. A bejáratnál a Honvédszakszervezet tisztségviselői üdvözölték és kívántak Áldott Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet a tagság és hozzátartozóik részére, akik nagy számba érkeztek többek között Szentesről, Székesfehérvárról, Várpalotáról, Győrből és Tatáról.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A Jókai Mór: Melyiket a kilenc közül? című novellája alapján készült karácsonyi mesében harmonikus szinergiában jelentek meg a cirkuszművészet, a zene, az ének és a színházművészet elemei. A Jászai Mari-díjas Fekete Péter rendezésében és Rátkai Erzsébet érdemes művész jelmezeivel egy varázslatos világba csöppenhettünk, ahol a legfontosabb értékek keltek életre a cirkusz-és a társművészetek által. 

Több esetben Maka Gyula mesélő bevonta tagjainkat a történetbe, akik készségesen segítettek a Szomor György által játszott János mesternek a gyermekeivel kapcsolatos döntéseket meghozni.

Az előadás üzenete a család összetartásának fontossága, illetve hogy a belső értékeink minden körülmények között többet érnek, mint a pénz, a hatalom és az ördöggel kötött szerződés.

Tagjaink megtekinthették többek között az orosz Dmitry Chernov zsonglőrt, aki egyedi előadásmódjával és bravúros trükkjeivel elvarázsolta a közönséget, Novákovics Noémi kötél számát aki egy nő harcait jelenítette meg. A Mexikóból érkező Medel nővérek fogódzkodás nélkül lengtek a trapézon, miközben karikákat pörgettek vagy éppen egymást tartották a magasban. Fellépett még a Kirichenko akrobata csapat, az orosz Markin artista család, azonban a gyermekek legjobban ismét a kutyákat, illetve lovakat szemléltető produkcióknak örültek a legjobban.

A legnagyobb tapsot a sokoldalú Ádám Henrik kapta, aki szédületes magasdrót produkciójával borzolta a közönség idegeit.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

A közel kétórás előadás során mindenki megtalálhatta a kedvére való produkciót, amit mi sem bizonyít jobban, mint az előadás végén felzendülő taps és a távozó gyermekek mosolya.

Képgaléria megtekintése (9 db kép)

Idén is hangulatos, izgalmakban bővelkedő előadást láthattak a Hosz által szervezett rendezvényre látogatók.

Reméljük, hogy jövőre ugyanekkor, ugyanitt találkozunk.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.