2024. 07. 22. hétfő
Magdolna
: 390 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Bemutatkozó látogatáson a Honvéd Vezérkar Főnökénél

Helyszín:
Dátum: 2024. január 22., hétfő 13:30

Január 22-én Bazsik István elnököt bemutatkozó látogatáson fogadta Böröndi Gábor vezérezredes a honvéd vezérkar főnöke. Az eseményen szó esett a Honvéd Érdekképviseleti Szervezetet érintő változásokról, a HÉSZ stratégiai céljairól, valamint a katonák jogállását érintő jogszabályi változások hatásairól. ..

A megbeszélések során mindkét fél egyetértett abban, hogy a honvédség megújítása elkerülhetetlen  és e folyamatok mentén számos változásra kell felkészülnie mind a vezetői mint pedig a végrehajtói állománynak.
E változások mentén a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet vállalta hogy minden segítséget megad a katonáknak ahhoz, hogy meg tudjanak felelni az új elvárásoknak, illetve ahhoz is, hogy tisztában legyenek az új szabályrendszerek szerinti jogok és kötelezettségek rájuk vonatkozó elemivel.
Mindkét fél kinyilvánította, hogy az őszinte, tényszerű és felelősségteljes tettek illetve az ilyen tartalmú kommunikáció jó alapot szolgáltat az együttműködés elmélyítésére, ezért erre közösen is törekszenek.

A HÉSZ részéről elhangzott, hogy már a stratégiai döntések meghozatalát is szeretné segíteni javaslataival, ezért – ahogy az az elmúlt hónapokban kifejezetten tapasztalható volt – teljesen önálló javaslatokat terjeszt a döntéshozók elé.

Az érdekképviselet saját hatáskörében is innovatív döntéseket igyekszik meghozni és ennek egyik hamarosan részleteiben is nyilvános eleme lesz a tagjai számára biztosított egészségpénztári támogatás.

A megbeszélés zárásaként Vezérezrdes Úr - a felvázolt irányvonal megtartása esetén - támogatásáról biztosította az új vezetést és ezen keresztül a HÉSZ-t.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Portugália védelmi minisztere, João Nuno Lacerda Teixeira de Melo, június végén jelentette be, hogy a légierő modernizációjának következő lépéseként az Embraer Super Tucano kiképző és könnyű harci repülőgép új változatát vásárolnák meg.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.