2023. 12. 09. szombat
Natália
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Borúra derü

Hosz  |  2016. 07. 11., 12:13

Habár szélfútta esős napnak indult, de mégis naptej kenegetés és árnyékkeresés lett a vége a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban megrendezett Hosz fürdőnapnak 2016. július 09-én…

A ceglédi aquacentrum és gyógyfürdő még a kevés szabad hétvégével rendelkező roppant leterhelt katonaállományt és családtagjaikat is felvidította és egy kellemes napot nagyszerű élményekkel telítve biztosított a megjelentek számára.

A létesítmény immáron 10 éve ad otthont a Hosz családi fürdőnapjának a tőlük megszokott magas színvonalon. A strand tiszta és kalandokkal teli a vállalkozó kedvűek számára. A nyugodt fürdőzés kedvelőknek a gyógyfürdő nyújtott kikapcsolódási lehetőséget.

Szöveg: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.