2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz tájékoztató az MH Altiszti Akadémián

2017. 03. 02., 15:38

A Hosz tisztségviselői 2017. február 15-én tájékoztató előadást tartottak Szentendrén az MH Altiszti Akadémián az újonnan bevonul szerződéses katona állomány számára.

A Honvédszakszervezet tisztségviselői a minél többszöri személyes kommunikáció és a jobb információáramlás érdekében már a katonai
szolgálat kezdő napjaiban törekednek megismertetni a újonnan bevonult állománnyal a Honvédszakszervezetet, mint segítő érdekvédelmi szervezetet.

A Szendrei Zoltán alelnök, Nagyfejeő Gábor elnökségi tag valamint Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő által tartott tájékoztató előadáson nyílt, őszinte már-már párbeszéd formájában ismertették a megjelentekkel azokat a juttatásokat, előnyöket, valamint lehetőségeket, amelyeket a szakszervezeti tagság jelent.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az érdekvédelmi tevékenység mellett a katonai szolgálat terheit enyhítendő, közösségteremtő szabadidős,
családos rendezvényekre is nagy hangsúlyt fordít a szakszervezet.

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.