2023. 04. 01. szombat
Hugó
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hosz tájékoztató az MH Altiszti Akadémián

2017. 03. 02., 15:38

A Hosz tisztségviselői 2017. február 15-én tájékoztató előadást tartottak Szentendrén az MH Altiszti Akadémián az újonnan bevonul szerződéses katona állomány számára.

A Honvédszakszervezet tisztségviselői a minél többszöri személyes kommunikáció és a jobb információáramlás érdekében már a katonai
szolgálat kezdő napjaiban törekednek megismertetni a újonnan bevonult állománnyal a Honvédszakszervezetet, mint segítő érdekvédelmi szervezetet.

A Szendrei Zoltán alelnök, Nagyfejeő Gábor elnökségi tag valamint Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő által tartott tájékoztató előadáson nyílt, őszinte már-már párbeszéd formájában ismertették a megjelentekkel azokat a juttatásokat, előnyöket, valamint lehetőségeket, amelyeket a szakszervezeti tagság jelent.

Felhívták a figyelmet arra, hogy az érdekvédelmi tevékenység mellett a katonai szolgálat terheit enyhítendő, közösségteremtő szabadidős,
családos rendezvényekre is nagy hangsúlyt fordít a szakszervezet.

Szöveg és fotó: Jakubik András

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A honvedelmitabor.hu honlapon április 3-án, hétfőn reggel 9 órától lehet jelentkezni a Magyar Honvédség által szervezett idei nyári gyermektáborokra. Az érdeklődők számára ez nagyon fontos információ, mert egyes táborok esetén egy-két órán belül elfogynak a helyek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.