2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jelölő bizottság megkezdte a munkáját

2024. 04. 10., 14:51

A Honvéd Érdekképviseleti Szervezet Központi Irodájában 2024. március 14-én megtartotta idei első ülését az újraválasztott Jelölő Bizottság. Az (újra)alakuló ülés során a bizottság megtárgyalta, módosította és elfogadta a működését és alapfeladatait szabályozó dokumentumot, a Jelölő Bizottság ügyrendjét …

A Jelölő Bizottság felhívja a HÉSZ tagjainak a figyelmét, hogy a HÉSZ következő, 2024. májusi Küldöttgyűlése által megválasztandó és az alábbiakban felsorolt tisztségekre jelöléseiket legkésőbb 2024. május 2-án (csütörtökön) éjfélig juttassák el a Jelölő Bizottság  részére a jelolobizottsag@hsz.hu e-mail címre.

 

A Jelölő Bizottság a HÉSZ Alapszabályának 10. § (4) bekezdésében foglaltak alapján, “A szervezet Küldöttgyűlése által választott tisztségviselők” közül az alábbiak esetében várja a jelöléseket:

  • Elnökségi tag és helyettese a Közigazgatási képviselet vonatkozásában (1 + 1 fő jelölt) – A HÉSZ Alapszabálya 14. § (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően, ezen tisztségekre az érintett képviselet kizárólagos joggal jelölhet, vagyis a HÉSZ tagja Elnökségi tagra és helyettesére NEM NYÚJTHAT BE JELÖLÉST.
  • Etikai Bizottság tagja (minimum 1 fő jelölt).

Míg a HÉSZ Alapszabályának 15. § (5)-(8) bekezdései értelmében, várja továbbá

  • az Esélyegyenlőségi Bizottság, mint állandó munkabizottság, vezetőjére és tagjaira (minimum 1 + 4 fő jelölt)

történő jelöléseket is.

 

A fenti tisztségekre történő jelölések benyújtásakor kérjük, hogy a jelölő személy a HÉSZ tagsági számát a jelölt állító dokumentumban tüntesse fel!

 

A Jelölő Bizottság következő ülését előreláthatólag 2024. április 16-i Képviseleti üléseket követően tartja meg.

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.