2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Önfeledt fürdőzés a ceglédi Aquaparkban

2020. 07. 13., 13:02

Az elmúlt hónapok bezártságának viszonylagos feloldásaként igazán vidám családi program volt a Honvédszakszervezet központi rendezvénye, amelyet a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban tartottunk 2020. július 11-én…

Már véget ért a home office iskola és tombolt a hőség, így természetes, hogy a már hagyományosnak tekinthető nyári aquaparki családi napunkat most is sokan részesítették előnyben a hétvégi programokat szervezve. Várpalota, Székesfehérvár, Budapest, Kecskemét, Szolnok városokban szolgáló katonatársaink családtagjaikkal érkeztek a csúszdakomplexumba.

A Hosz tisztségviselői Bazsik István alelnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a beléptetés helyszínén, a gyermekeseknek kis ajándékkal kedveskedtek, melyek hatalmas mosolyt csaltak a gyermekek arcára.

 

Az időjárásnak köszönhetően a pénztárnyitást követően kettő órával a közel kettőszáz jelentkező megérkezett a célállomásokra, ahol csodálatos környezetben, számos vízi élmény várta az alapszervezetek tagjait és családtagjaikat.

A csúszdakomplexum sokak szórakozásáról gondoskodtak, de vidám perceket élhettek át azok is, akik a medencékben hűtötték le felhevült testüket.

A ceglédi aquaparkba látogató Hosz tagok és családtagjaik egy középkori vár hangulatát idéző csúszdaparkba érkeztek, ahol a kicsik a gyermeksziget sárkánycsúszdáját és több más gyermekcsúszdát is kipróbálhattak. A felnőttek többféle (zárt-, nyitott-, hullámforma) csúszda sokaságán tesztelhették bátorságukat.

Tagjaink és családtagjaik egy önfeledt kikapcsolódás után megköszönték a szervezőknek a tevékenységüket és jelezték, hogy a Honvédszakszervezet más rendezvényein is szívesen részt vesznek.

 

Szöveg: Jakubik András

Fotó: Archiv

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.