2024. 07. 13. szombat
Jenő
: 393 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Önfeledt fürdőzés a ceglédi Aquaparkban

2020. 07. 13., 13:02

Az elmúlt hónapok bezártságának viszonylagos feloldásaként igazán vidám családi program volt a Honvédszakszervezet központi rendezvénye, amelyet a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban tartottunk 2020. július 11-én…

Már véget ért a home office iskola és tombolt a hőség, így természetes, hogy a már hagyományosnak tekinthető nyári aquaparki családi napunkat most is sokan részesítették előnyben a hétvégi programokat szervezve. Várpalota, Székesfehérvár, Budapest, Kecskemét, Szolnok városokban szolgáló katonatársaink családtagjaikkal érkeztek a csúszdakomplexumba.

A Hosz tisztségviselői Bazsik István alelnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a beléptetés helyszínén, a gyermekeseknek kis ajándékkal kedveskedtek, melyek hatalmas mosolyt csaltak a gyermekek arcára.

 

Az időjárásnak köszönhetően a pénztárnyitást követően kettő órával a közel kettőszáz jelentkező megérkezett a célállomásokra, ahol csodálatos környezetben, számos vízi élmény várta az alapszervezetek tagjait és családtagjaikat.

A csúszdakomplexum sokak szórakozásáról gondoskodtak, de vidám perceket élhettek át azok is, akik a medencékben hűtötték le felhevült testüket.

A ceglédi aquaparkba látogató Hosz tagok és családtagjaik egy középkori vár hangulatát idéző csúszdaparkba érkeztek, ahol a kicsik a gyermeksziget sárkánycsúszdáját és több más gyermekcsúszdát is kipróbálhattak. A felnőttek többféle (zárt-, nyitott-, hullámforma) csúszda sokaságán tesztelhették bátorságukat.

Tagjaink és családtagjaik egy önfeledt kikapcsolódás után megköszönték a szervezőknek a tevékenységüket és jelezték, hogy a Honvédszakszervezet más rendezvényein is szívesen részt vesznek.

 

Szöveg: Jakubik András

Fotó: Archiv

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Vannak katonák, akiket – kis áthallással – bölcső helyett a levegő ringatott. A magyar válogatott tagjai már gyermekkorukat is a reptéren töltötték, vagy fiatalon szerettek bele az ejtőernyőzésbe, a honvédség iránti elköteleződésüket is a sport szeretete inspirálta.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.