2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Önfeledt fürdőzés a ceglédi Aquaparkban

2020. 07. 13., 13:02

Az elmúlt hónapok bezártságának viszonylagos feloldásaként igazán vidám családi program volt a Honvédszakszervezet központi rendezvénye, amelyet a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpontban tartottunk 2020. július 11-én…

Már véget ért a home office iskola és tombolt a hőség, így természetes, hogy a már hagyományosnak tekinthető nyári aquaparki családi napunkat most is sokan részesítették előnyben a hétvégi programokat szervezve. Várpalota, Székesfehérvár, Budapest, Kecskemét, Szolnok városokban szolgáló katonatársaink családtagjaikkal érkeztek a csúszdakomplexumba.

A Hosz tisztségviselői Bazsik István alelnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a beléptetés helyszínén, a gyermekeseknek kis ajándékkal kedveskedtek, melyek hatalmas mosolyt csaltak a gyermekek arcára.

 

Az időjárásnak köszönhetően a pénztárnyitást követően kettő órával a közel kettőszáz jelentkező megérkezett a célállomásokra, ahol csodálatos környezetben, számos vízi élmény várta az alapszervezetek tagjait és családtagjaikat.

A csúszdakomplexum sokak szórakozásáról gondoskodtak, de vidám perceket élhettek át azok is, akik a medencékben hűtötték le felhevült testüket.

A ceglédi aquaparkba látogató Hosz tagok és családtagjaik egy középkori vár hangulatát idéző csúszdaparkba érkeztek, ahol a kicsik a gyermeksziget sárkánycsúszdáját és több más gyermekcsúszdát is kipróbálhattak. A felnőttek többféle (zárt-, nyitott-, hullámforma) csúszda sokaságán tesztelhették bátorságukat.

Tagjaink és családtagjaik egy önfeledt kikapcsolódás után megköszönték a szervezőknek a tevékenységüket és jelezték, hogy a Honvédszakszervezet más rendezvényein is szívesen részt vesznek.

 

Szöveg: Jakubik András

Fotó: Archiv

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.