2023. 09. 22. péntek
Móric
: 386 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

OTP kedvezmények LIGA tagoknak - Itt a kedvezménykód!

2017. 12. 12., 14:04

Sajnos többen jeleztétek, hogy az OTP egyes vidéki fiókjai nem tudnak a LIGA kedvezményről. Sokan kérdezték azt is, hogy milyen érvényesítésre van szükség, ha tagkártyával kedvezményeket szeretnének igénybe venni. Várkonyi Csaba pénzügyi szakértő válaszol.

- Úgy látszik, néhány OTP fiókban nem olvasták el a belső utasításokat, Én azt tanácsolom a LIGA Szakszervezetek tagjainak, hogy ne hagyják magukat "lerázni"!

- Mégis, mire kell hivatkoznunk annak érdekében, hogy ne tudjanak minket elküldeni a fiókokból?

- A LIGA Szakszervezetekkel kötött megállapodás viszonylag új, így annak érdekében, hogy segíteni tudjátok a kevésbé tájékozott OTP-s ügyintézők munkáját, megkérdeztük az OTP belső kedvezmény kódját, amelyre problémás esetben tudtok hivatkozni pl. Kecskeméten, Tiszakécskén, Pécsen, ahonnan úgy értesültünk, hogy a Liga kedvezmény a fiókban még ismeretlen fogalom. Az OTP belső kedvezmény kódja: "810002". A kedvezményünk neve: "Liga szakszervezetek" (a kis és a nagybetű mindenben megfelel az OTP belső szabályzatának).

- Ezek szerint erre a varázsszóra még a legtájékozatlanabb ügyintéző is szóba áll a LIGA tagkártyát felmutató ügyféllel?

- Ennek így kell lennie az ország egész területén. Reméljük tudtunk ezzel segíteni. Azt tanácsolnám a tagjainknak, hogy menjenek és kérjék a kedvezményt, ami jár a Liga és az OTP megállapodása szerint. Szeretném, ha tovább adnátok ezt az információt is a többieknek. Ne felejtsétek el, az OTP Pénzügyi Ponton keresztül további kedvezmények is elérhetőek. Keressétek Veres Júliát, az OTP pénzügyi partner kollégáját, aki szívesen segít Nektek! Hol éritek el? A www.ligapenzugyiportal.hu-n keresztül, vagy a +36709401115 telefonszámon.

- Hogyan értesülhetünk az újabb kedvezményekről?

- Iratkozzatok fel a hírlevelünkre ezen az űrlapon, hogy tudjunk benneteket tájékoztatni az aktualitásokról! Valamint szíveskedjetek továbbítani a levelet tagszervezeti kollégátoknak is! A jelen cikk megjelenítését követő első 200 feliratkozónak most egy szuper „stressz házikót” adunk ajándékba! És még valami: kedveljétek a pénzügyi kedvezmények tájékoztatására létrejött Liga Pénzügyi Portál Facebook oldalt is az aktualitásokért. Sok sikert!

Forrás: www.liganet.hu

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 07. 10., 10:55
2023. június 22-én a GFM Foglalkoztatás-felügyeleti Irányítási Főosztálya tájékoztatást adott ki a rendkívüli hőségben történő munkavégzés szabályairól. Miskéri László, a LIGA Szakszervezetek munkavédelmi szakértője szerint a folyadékveszteség pótlása elengedhetetlen.
2023-08-18 07:51:02
A Magyar Honvédség fennállásának 175. évfordulója alkalmából tartott Fáy túra beszámolóját Tiger Zoltán tagtársunk "szemüvegén át" olvashatják az érdeklődők
2023-07-11 11:06:10
A Honvédszakszervezet 2023. 07. 08-án a Budapesttől alig 65 km-re található Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén tartotta a szakszervezeti fürdőnap rendezvényét a Magyar Honvédség 175. évfordulójára kiírt programsorozat keretében…
2023-07-10 10:53:05
A szakszervezetek szerint a reálbérek értékének megőrzése érdekében év közben minimum 5-7 százalékos korrekcióra lenne szükség a minimálbér és a garantált bérminimum esetében. Múlt csütörtökön már tárgyalóasztalhoz ültek a munkáltatók és a munkavállalók – mondta az InfoRádiónak a Liga Szakszervezetek elnöke.
2023-07-10 10:50:07
2023. június 19-én a kormány kihirdette, hogy augusztustól SZÉP-kártyával is lehet hidegélelmiszert vásárolni. A szakszervezetek, köztük a LIGA Szakszervezetek, többször sürgették már ezt a megoldást...

  JETfly Magazin

Egy egészen friss hír nyugati szomszédunktól: a 2023. szeptember 20-i bejelentés értelmében Ausztria - hazánkhoz hasonlóan - szintén a brazil KC-390-es közepes, többfeladatú katonai szállító repülőgépet vásárolja meg.

  Háború Művészete magazin

A most belépő fiatalok történelmi jelentőségű korszakban válhatnak a hazájuk védelmében aktív részt vállaló katonákká – fogalmazott a Magyar Nemzetnek adott interjújában dr. Böröndi Gábor vezérezredes.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.