2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Rekord számú új tag

2023. 10. 11., 14:05

Szentendrén, a MH Altiszti Akadémián október 9-én 17 órakor a nyolchetes egységes alapkiképzési program végén, a jövő altisztjeinek tartott érdekvédelmi tájékoztatót a Honvédszakszervezet.

A Görgei Artúr laktanyában  Szendrei Zoltán alelnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő a megjelent állomány részére az érdekegyeztetéssel és a szolgálati viszonnyal összefüggő kérdésekben, valamint a tagi juttatásokkal és szolgáltatásokkal kapcsolatban tartott előadást. A Hosz tisztségviselői az állományban felmerült kérdésekre is válaszoltak. Az esemény sikerét mi sem bizonyítja jobban mint az, hogy a napi belépési rekordot megdöntve, ezen a napon szakszervezetünk 106 fő új taggal bővült.

 

.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.