2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Október 12-én tagdíj levonás

2023. 10. 05., 13:07

Az MBH bank csoportos beszedéseket is levonó rendszerének tartós (több hetes) leállását követően, október 05-én remélhetőleg sikeresen feladásra került a havi csoportos tagdíj levonás.

Az MBH Bank három korábban önálló bank fúziójával keletkezett. Mindeddig számítástechnikai rendszereik egységesítése nem történ meg. Az átállás és az egységes rendszer beüzemelése szeptember és október hónap folyamán fokozatos részleges, majd teljes leállással járt. Az informatikai rendszer átállása sajnos nem ment zökkenőmentesen így az előrejelzettektől eltérően október 03-án a banki rendszerek csak részlegesen voltak üzemképesek.  

A Honvédszakszervezet gazdálkodását és pénzforgalmát a helyzet közvetlenül érinti.

Kérjük tagjainkat, hogy segítsék munkánkat avval, hogy a tagdíj összegét a forintszámlájukon szabad, felhasználható keretként biztosítják október 12-én. Tekintettel arra, hogy az új rendszerre történő átállás nem várt problémákat is okozhat, kérjük azoknak a visszajelzését, akiknek aznap nem történik meg a tagdíjlevonás tranzakció.

 

Azon esetekben, amikor a tagdíj levonás elmarad, azt a következő hónapban a rendes tagdíjjal együtt kíséreljük meg levonni, azaz akitől október 12-én nem tudtunk tagdíjat vonni, azoktól november hónapban az október és november havi tagdíjat is levonjuk.

 

Üdvözlettel: 

 

Honvédszakszervezet

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.