2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett
: 385 Ft   : 355 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Október 12-én tagdíj levonás

2023. 10. 05., 13:07

Az MBH bank csoportos beszedéseket is levonó rendszerének tartós (több hetes) leállását követően, október 05-én remélhetőleg sikeresen feladásra került a havi csoportos tagdíj levonás.

Az MBH Bank három korábban önálló bank fúziójával keletkezett. Mindeddig számítástechnikai rendszereik egységesítése nem történ meg. Az átállás és az egységes rendszer beüzemelése szeptember és október hónap folyamán fokozatos részleges, majd teljes leállással járt. Az informatikai rendszer átállása sajnos nem ment zökkenőmentesen így az előrejelzettektől eltérően október 03-án a banki rendszerek csak részlegesen voltak üzemképesek.  

A Honvédszakszervezet gazdálkodását és pénzforgalmát a helyzet közvetlenül érinti.

Kérjük tagjainkat, hogy segítsék munkánkat avval, hogy a tagdíj összegét a forintszámlájukon szabad, felhasználható keretként biztosítják október 12-én. Tekintettel arra, hogy az új rendszerre történő átállás nem várt problémákat is okozhat, kérjük azoknak a visszajelzését, akiknek aznap nem történik meg a tagdíjlevonás tranzakció.

 

Azon esetekben, amikor a tagdíj levonás elmarad, azt a következő hónapban a rendes tagdíjjal együtt kíséreljük meg levonni, azaz akitől október 12-én nem tudtunk tagdíjat vonni, azoktól november hónapban az október és november havi tagdíjat is levonjuk.

 

Üdvözlettel: 

 

Honvédszakszervezet

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.