2024. 05. 29. szerda
Magdolna
: 385 Ft   : 354 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújító Küldöttgyűlést megelőző képviseleti ülések a Hosz Központi Irodában

2023. 10. 20., 12:22

Az egyeztetéseken a küldöttgyűlés napirendi témáiról zajlott aktív párbeszéd. A képviseletek többszöri egyeztetést követően a hivatalos és jegyzőkönyvben rögzített jelöléseiket ezen a napon tették meg a szakszervezet tisztségviselő-jelöltjeire.

Alapszabályunk értelmében a képviseletek kizárólagos joggal az elnökségi tag- és helyettesi, valamint szabadon további tisztségviselői helyekre jelölhettek.

 A tisztújító küldöttgyűlés - tekintettel a novemberi katonai feladatokra – az eredeti tervektől eltérően a két napos ünnepi jellegű esemény helyett -  2023. november 28-án Budapesten, a Stefánia Kulturális Központban szigorúan a tisztújítási feladatokra koncentrálva kerül megtartásra.

 

Az Alapszabály alapján szabadon jelölhető tisztségekre további jelöléseket a Jelölőbizottság a jelolobizottsag@hsz.hu e-mail címre vár legkésőbb november15-ig.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A hadműveleti képességek fenntartása, továbbfejlesztése érdekében a Magyar Légierő számára kiemelt jelentőségű NATO egységbe integrálva, nagy kötelékben gyakorlatozni. Rövid beszámoló az idei Lion Effort gyakorlatról.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.