2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tisztújító Küldöttgyűlést megelőző képviseleti ülések a Hosz Központi Irodában

2023. 10. 20., 12:22

Az egyeztetéseken a küldöttgyűlés napirendi témáiról zajlott aktív párbeszéd. A képviseletek többszöri egyeztetést követően a hivatalos és jegyzőkönyvben rögzített jelöléseiket ezen a napon tették meg a szakszervezet tisztségviselő-jelöltjeire.

Alapszabályunk értelmében a képviseletek kizárólagos joggal az elnökségi tag- és helyettesi, valamint szabadon további tisztségviselői helyekre jelölhettek.

 A tisztújító küldöttgyűlés - tekintettel a novemberi katonai feladatokra – az eredeti tervektől eltérően a két napos ünnepi jellegű esemény helyett -  2023. november 28-án Budapesten, a Stefánia Kulturális Központban szigorúan a tisztújítási feladatokra koncentrálva kerül megtartásra.

 

Az Alapszabály alapján szabadon jelölhető tisztségekre további jelöléseket a Jelölőbizottság a jelolobizottsag@hsz.hu e-mail címre vár legkésőbb november15-ig.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.