2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 379 Ft   : 350 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Megalakult a Jelölő Bizottság

2023. 10. 02., 09:56

A Honvédszakszervezet Központi Irodájában 2023. szeptember 28-án a Jelölő Bizottság megtartotta alakuló ülését.....

A Jelölő Bizottság felhívja a Hosz tagság figyelmét, hogy a Hosz 2023. november 28-i tisztújító Küldöttgyűlése által megválasztandó tisztségekre jelöléseiket legkésőbb 2023. november 15-én (szerdán) éjfélig juttassák el a Jelölő Bizottság  részére a jelolobizottság@hsz.hu e-mail címre.

A Jelölő Bizottság a Hosz Alapszabályának 10. § (4) bekezdésében foglaltak alapján, “A szakszervezet Küldöttgyűlése által választott tisztségviselők” esetében várja a jelöléseket.

  • Elnök (minimum 1 fő jelölt);
  • Alelnökök (minimum 2 fő jelölt);
  • Elnökségi tagok és helyetteseik (5 + 5 fő jelölt) – A Hosz Alapszabálya 14. § (2) bekezdésében foglaltaknak megfelelően, ezen tisztségekre a Képviseletek és a Nyugállományú tagozat kizárólagos joggal jelölhet, vagyis a Hosz tagja Elnökségi tagra és helyettesére NEM NYÚJTHAT BE JELÖLÉST.
  • Felügyelő Bizottság elnöke és tagjai (minimum 1 + 4 fő jelölt);
  • Etikai Bizottság elnöke és tagjai (minimum 1 + 2 fő jelölt);
  • Érdekvédelmi ügyvivők (minimum 2 fő jelölt).

A fenti tisztségekre történő jelölések benyújtásakor kérjük, hogy a jelölő személy a Hosz tagsági számát a jelölt állító dokumentumban tüntesse fel!

A Jelölő Bizottság következő ülését 2023. október 18-án a Képviseleti üléseket követően tartja meg.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!
Ha lemaradt volna erről:

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

2023. december 2-án, szombaton került sor a Veszprém vármegyei Pápateszér községben Marjay Tamás huszár hadnagy emléktáblájának ünnepélyes avatására születésének 100. évfordulóján.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.