2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Karácsonyi ajándékötletek a JETfly Webshop megújult kínálatából!

Karácsonyi ajándékötletek a JETfly Webshop megújult kínálatából!
JETfly  |  2023. 12. 08., 14:55
Karácsonyi ajándékötletek a JETfly Webshop megújult kínálatából!

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

A napokban jelent meg a webáruház legújabb terméke, mely a kedvelt, kiváló minőségű softshell dzsekik palettáját bővíti. A termék immáron elérhető military zöld színben is, amit régóta vártak már a webshop megrendelői. A dzseki női és férfi változatban szerezhető be, illetve szintén Megrendelőink kérésének eleget téve, elérhetővé tettük olyan változatban is, mely felvarrókhoz előkészítve, tépőzárral rendelhető. Sok repülős érdeklődésű Olvasónk gyűjti a felvarrókat, melyeket így már kabáton is tudnak viselni, az újdonsággal nekik is szeretnénk kedvezni.

Szintén újdonság "A webshop kiemelt ajánlatai" menüpont, melyet folyamatosan bővítünk és tartalmazza a leggyorsabban beszerezhető termékeket. Az ajánlat tartalmaz különböző változatú pilótadzsekiket, baseball sapkákat, környakú, galléros, illetve hosszú ujjú pólókat kedvező áron, gyors kiszállítással. Az alábbi képgalériában egy kis ízelítőt mutatunk Olvasóinknak ezekből:

Ajándékválasztás szempontjából érdemes megnézni a csomagajánlatokat is, melyeket úgy állítottunk össze, hogy benne mindenki megtalálja a számára legkedvezőbbet! A csomagjánlatok a linkre kattintva tekinthetőek meg!

További újdonságként ajánljuk Olvasóink figyelmébe a kibővült gépi hímzés szolgáltatást, mellyel cégek vagy akár egyéni érdeklődők számára tudunk logóval, felirattal hímzett ruházati és egyéb termékeket készíteni kiváló minőségű alapanyagokra! A linkre kattintva szolgáltatásunkról bővebben is Olvashatnak!

A webshopba feltöltött kategóriák termékei ízelítőül szolgálnak, ha színben, mintában más elképzelésük van, jelezzék az ügyfélszolgálaton, ahol minden részletet tudunk egyeztetni!

Bármilyen kérés-kérdés, egyedi igény esetén keressék bizalommal a JETfly Webshop ügyfélszolgálatát emailen, a megrendel@jetfly.hu címen, vagy telefonon, H-P 9-17 óráig a +3670-9342019-es számon!

Ha informatikai fejlesztés előtt áll cége, akkor érdemes a cégünk (Silicon Dreams Kft.) által fejlesztett, D4S Vállalatirányítási Rendszer bevezetésén gondolkodni! Hazánkban már számtalan partnerünk használja a komplex, modern és sokrétű ERP-t, melyben a cége minden folyamata integráltan kezelhető. A D4S-ről minden fontos tudnivaló a linkre kattintva érhető el!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.