2024. 02. 28. szerda
Elemér
: 391 Ft   : 362 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Védelmi ipari szakkiállítás Szaúd-Arábiában

Védelmi ipari szakkiállítás Szaúd-Arábiában
Art of WAR  |  2024. 02. 08., 14:16

2024. február 4-8. között Szaúd-Arábiára, azon belül is Rijádra figyelt a védelmi ipar világa, hiszen második alkalommal rendezték meg a World Defense Show névre keresztelt szakkiállítást.

Annak ellenére, hogy új rendezvényről van szó, a szakkiállításoknál évadnyitónak számító rendezvény több, mint 45 ország, 750 kiállítójának adott helyszínt. Földi és légi dinamikus programokból sem volt hiány hiány, utóbbi kapcsán pedig egy igazi különlegesség is megérkezett Rijádba, méghozzá Kína légierejének J-10-eseket repülő, Augusztus 1. nevű bemutató köteléke. A csapat 10. külföldi szereplése volt ez.

A repülőgépek mellett természetesen számtalan egyéb látnivaló, haditechnikai érdekesség és újdonság volt látható a helyszínen: Olvasóinknak kerestünk egy videót, amiben ezeket gyűjtötték össze.

 

A szakkiállítás hivatalos oldala a linkre kattintva érhető el!

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.

  JETfly Magazin

Márciustól H145M típusú helikopterrel biztosítja a Magyar Honvédség a légi kutató-mentő szolgálatot az ország nyugati részén. A feladat legmagasabb szintű ellátásához szükséges tudás megszerzéséhez a kijelölt állomány speciális kiképzésen vett részt február 12-20-a között között az MH Kiss József 86. Helikopterdandárnál.

  Háború Művészete magazin

Egyik új büszkeségünket, a Lynx páncélozott gyalogsági harcjárművet először a Magyar Honvédségben rendszeresítik – mondta Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a tatárszentgyörgyi gyakorló- és lőtéren, február 27-én, kedden.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.