2024. 02. 25.
Géza
: 389 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Fókuszban a családsegítés

Hosz  |  2006. 02. 08., 14:42

A HM Humánpolitikai Főosztály szervezésében február 8-án a Családsegítő Szolgálat létesítésével, feltételeinek megteremtésével és működésével foglalkozó munkacsoport tartott értekezletet. A rendezvényen a Honvédszakszervezetet Oláh Gábor szociális és személyügyi ügyvivő képviselte…

Az ülésen kiemelték, hogy a létrehozásra tervezett Családsegítő Szolgálat szolgáltatások nyújtásával tervezi segíteni a családokat. Elsődleges célcsoportként az MH külföldi feladat-végrehajtására vezényelt állomány közvetlen hozzátartozóit határozták meg. A feladatcsoportokat négy fő időintervallumba sorolták be:

-         kiutazást megelőzően,-         feladat-végrehajtás időszakában,-         feladat-végrehajtásról való hazatéréskor,-         a katonai szervezethez való visszatérést követően.

A Hosz azzal a kéréssel fordul a tagsághoz, hogy aki külföldi feladat-végrehajtáson már vett részt, ossza meg velünk tapasztalatait, hogy mi okozott neki, családjának gondot, problémát ezen időszakban. Mi az, amiben szükségük lett volna segítségre?

A tapasztalatokat, javaslatokat az olahg@hsz.hu e-mail címre kérjük küldeni.                                              

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024. február 23-án, pénteken, Budapestre érkezett Svédország miniszterelnöke, Ulf Kristersson. Orbán Viktor magyar miniszterelnökkel folytatott tárgyalássorozat eredményeként többek között arról is megállapodás született, hogy bővül a Magyar Légierő Gripen flottája.

  Háború Művészete magazin

A megújuló Magyar Honvédség újonnan vásárolt szárazföldi harckocsijai és lövegjei után vízi járművekkel is gazdagítja eszközállományát. Katonáink hamarosan két felújított SOC-R típusú folyami naszádot vehetnek használatba.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.