2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Kőnig pincészet

Hosz  |  2006. 02. 09., 15:36

Kőnig pince          

1222 Budapest (Budafok) Sörház u.37

A Kőnig Pince kiváló minőségü palackos és hordós boraival, borkülönlegességeivel, reprezentatív, hangulatos pincelabirintusával várja a borkedvelőket. A pincészet a borértékesítés mellett a turizmus elé is nyitott, mind a hazai, mind a külföldi látogatók számára. A szervezett pincelátogatás során tapasztalt szakmai vezető ad betekintést a borászat múltjába, jelenébe és borkóstoló keretében mutatja be a pince borait.

A pince eszközmúzeumában kiállított régi borászati eszközök és gépek, a pince bormúzeuma a megkóstolt kiváló minőségü borok felejthetetlen élményt nyújtanak a látogatóknak.

A borok valamint borkülönlegességek a helyszínen kedvezményesen megvásárolhatók.

A megkötött együttmüködési szerződés alapján a szakszervezeti tagoknak a kártya bemutatását követő regisztráció után 10%-os kedvezményt biztosít az árajánlatban felsorolt rendezvény költségekből és a megvásárolható palackozott borokból.

Ötfajta bor kóstolása borkorcsolyával            1600Ft+áfa

Ötfajta bor borkorcsolyával, borbírálattal        2300Ft+áfa

Hat fajta bor kóstolása hidegvacsorával         3700Ft+áfa

A rendezvényekhez egyéb programok, szolgáltatások megbeszélés alapján rendelhetők.

A feltüntetett árak a plusz szolgáltatásokat nem tartalmazzák ( élőzene, éjszakába nyúló programok stb.)

Helyfoglalás: 228-2560 telefax: 226-4144

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.