2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tagtoborzás a Bolyain

Hosz  |  2006. 02. 13., 15:33

A Honvédszakszervezet február 13-i aktuális tájékoztatójának a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Bolyai János Üllői úti kampusza adott helyet. Deák István ezredes, kollégiumigazgató köszöntő és Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő megnyitó szavai után Mészáros Géza Hosz elnök üdvözölte a megjelent mintegy négyszáz egyetemi hallgatót. A szakszervezet PR filmjének megtekintése, valamint az aktuális tájékoztató utáni fórum végén számos hallgató lépett a Hosz tagjai sorába…

A tagtoborzó rendezvény elején Szincsák Gyula tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz alelnöke a katonai érdekvédelem felértékelődött szerepét kiemelve elmondta: a közelmúlt esetei, a megtörtént érdeksérelmek igazolják, hogy érdekvédelemre mindenkinek szüksége van.

Miután a Hosz jelenleg is folyamatban lévő – a katonatagság érdekében zajló – egyeztetéseiről beszélt, röviden szólt a szakszervezet apparátusáról, a struktúra összetételéről. 

Kocsor Sándor elnökségi tag hozzászólásában a katonai pálya kezdeti zökkenőire utalva a fiatal tiszt jó és megbízható társának nevezte a Honvédszakszervezetet. A közigazgatási és intézményi képviselet vezetője az egymás iránti szolidaritásra, bajtársiasságra is felhívta az egyetemi hallgatók figyelmét, majd a hamarosan 15 esztendős szakszervezetben rejlő lehetőségeket emelte ki. 

A Hosz nyugat-magyarországi területi ügyvivője a szakszervezet szolgáltatásairól adott – a PR filmben elhangzottakat kiegészítő – részletes tájékoztatót. Jáger Tibor a vonzó szolgáltatásokról szóló előadásában mind az Egység 2002 Kft., mind a ,,Katonákért” Alapítvány által nyújtott kedvezményeket – üdültetés, jogsegély-szolgálat, Vodafone-telefonok, Egység újság, stb. – ismertette. A Hosz tagtoborzó tájékoztatóját követő fórum során elsősorban a szolgáltatásokról, a hallgatói tagdíjakról, a tagkártyák igénybevételéről, illetve az Egység újság terjesztéséről érdeklődtek a megjelentek. A rendezvény végén számos hallgató már a helyszínen belépett a Hosz tagjai sorába.     

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.