2024. 06. 18. kedd
Arnold, Levente
: 396 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tagtoborzás a Bolyain

Hosz  |  2006. 02. 13., 15:33

A Honvédszakszervezet február 13-i aktuális tájékoztatójának a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Bolyai János Üllői úti kampusza adott helyet. Deák István ezredes, kollégiumigazgató köszöntő és Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő megnyitó szavai után Mészáros Géza Hosz elnök üdvözölte a megjelent mintegy négyszáz egyetemi hallgatót. A szakszervezet PR filmjének megtekintése, valamint az aktuális tájékoztató utáni fórum végén számos hallgató lépett a Hosz tagjai sorába…

A tagtoborzó rendezvény elején Szincsák Gyula tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz alelnöke a katonai érdekvédelem felértékelődött szerepét kiemelve elmondta: a közelmúlt esetei, a megtörtént érdeksérelmek igazolják, hogy érdekvédelemre mindenkinek szüksége van.

Miután a Hosz jelenleg is folyamatban lévő – a katonatagság érdekében zajló – egyeztetéseiről beszélt, röviden szólt a szakszervezet apparátusáról, a struktúra összetételéről. 

Kocsor Sándor elnökségi tag hozzászólásában a katonai pálya kezdeti zökkenőire utalva a fiatal tiszt jó és megbízható társának nevezte a Honvédszakszervezetet. A közigazgatási és intézményi képviselet vezetője az egymás iránti szolidaritásra, bajtársiasságra is felhívta az egyetemi hallgatók figyelmét, majd a hamarosan 15 esztendős szakszervezetben rejlő lehetőségeket emelte ki. 

A Hosz nyugat-magyarországi területi ügyvivője a szakszervezet szolgáltatásairól adott – a PR filmben elhangzottakat kiegészítő – részletes tájékoztatót. Jáger Tibor a vonzó szolgáltatásokról szóló előadásában mind az Egység 2002 Kft., mind a ,,Katonákért” Alapítvány által nyújtott kedvezményeket – üdültetés, jogsegély-szolgálat, Vodafone-telefonok, Egység újság, stb. – ismertette. A Hosz tagtoborzó tájékoztatóját követő fórum során elsősorban a szolgáltatásokról, a hallgatói tagdíjakról, a tagkártyák igénybevételéről, illetve az Egység újság terjesztéséről érdeklődtek a megjelentek. A rendezvény végén számos hallgató már a helyszínen belépett a Hosz tagjai sorába.     

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

A legfrissebb információk szerint Svédország - a légierő modernizációs folyamatának részeként - már 2024 vége előtt dönthet a kiöregedő Lockheed Martin C-130H szállító repülőgép flottájuk cseréjéről.

  Háború Művészete magazin

„Szeretem, megvédem!" mottóval indít toborzókampányt a területvédelmi ezredekbe a Magyar Honvédség - jelentette be Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter a kampány megnyitóján június 17-én, hétfőn, Budapesten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.