2024. 04. 19. péntek
Emma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tagtoborzás a Bolyain

Hosz  |  2006. 02. 13., 15:33

A Honvédszakszervezet február 13-i aktuális tájékoztatójának a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Bolyai János Üllői úti kampusza adott helyet. Deák István ezredes, kollégiumigazgató köszöntő és Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő megnyitó szavai után Mészáros Géza Hosz elnök üdvözölte a megjelent mintegy négyszáz egyetemi hallgatót. A szakszervezet PR filmjének megtekintése, valamint az aktuális tájékoztató utáni fórum végén számos hallgató lépett a Hosz tagjai sorába…

A tagtoborzó rendezvény elején Szincsák Gyula tartott aktuális tájékoztatót. A Hosz alelnöke a katonai érdekvédelem felértékelődött szerepét kiemelve elmondta: a közelmúlt esetei, a megtörtént érdeksérelmek igazolják, hogy érdekvédelemre mindenkinek szüksége van.

Miután a Hosz jelenleg is folyamatban lévő – a katonatagság érdekében zajló – egyeztetéseiről beszélt, röviden szólt a szakszervezet apparátusáról, a struktúra összetételéről. 

Kocsor Sándor elnökségi tag hozzászólásában a katonai pálya kezdeti zökkenőire utalva a fiatal tiszt jó és megbízható társának nevezte a Honvédszakszervezetet. A közigazgatási és intézményi képviselet vezetője az egymás iránti szolidaritásra, bajtársiasságra is felhívta az egyetemi hallgatók figyelmét, majd a hamarosan 15 esztendős szakszervezetben rejlő lehetőségeket emelte ki. 

A Hosz nyugat-magyarországi területi ügyvivője a szakszervezet szolgáltatásairól adott – a PR filmben elhangzottakat kiegészítő – részletes tájékoztatót. Jáger Tibor a vonzó szolgáltatásokról szóló előadásában mind az Egység 2002 Kft., mind a ,,Katonákért” Alapítvány által nyújtott kedvezményeket – üdültetés, jogsegély-szolgálat, Vodafone-telefonok, Egység újság, stb. – ismertette. A Hosz tagtoborzó tájékoztatóját követő fórum során elsősorban a szolgáltatásokról, a hallgatói tagdíjakról, a tagkártyák igénybevételéről, illetve az Egység újság terjesztéséről érdeklődtek a megjelentek. A rendezvény végén számos hallgató már a helyszínen belépett a Hosz tagjai sorába.     

 

 

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.