2024. 04. 19. péntek
Emma
: 394 Ft   : 369 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Regionális jogsegélyszolgálat Székesfehérvárott és Debrecenben

Hosz  |  2006. 03. 01., 17:43

A Honvédszakszervezet nagy hangsúlyt helyez szolgáltatásainak bővítésére, azok minőségének folyamatos javítására. Régóta törekszünk arra, hogy minél több olyan szolgáltatást nyújtsunk, amit tagjaink a lakhelyükhöz minél közelebb vehetnek igénybe. Ennek keretében örömmel jelenthetjük, hogy 2006. február 1-től a Székesfehérváron, valamint március 1-től a Debrecenben, valamint a környékén élő, szolgáló hivatásos, szerződéses, továbbá nyugállományú katonák – amennyiben a Honvédszakszervezet tagjai – helyben vehetik igénybe a jogsegélyszolgálat szolgáltatásait. Erről nemrégiben Mészáros Géza, a Hosz elnöke és az említett városokban müködő egy-egy ügyvéd megbízási szerződést kötöttek.

Telefonon előre egyeztetett időpontban a Honvédszakszervezettel szerződésben álló ügyvédek ingyenes jogi tanácsadást nyújtanak tagjaink számára.

A regionális jogsegélyszolgálatok müködési területei megegyeznek a központi irodában müködő jogsegélyszolgálattal, melyek az alábbiak:

- tanácsadás a tagok számára a szolgálati viszonnyal kapcsolatos büntetőjogi, polgári jogi, szabálysértési, fegyelmi, valamint kártérítési ügyekben;

- tanácsadás a tagok számára a szolgálati viszonnyal össze nem függő jogi kérdésekben;

- perképviselet biztosítása a tagok számára a szolgálati viszonnyal összefüggő büntető-, polgári és munkaügyi perekben;

- képviselet ellátása (egyéni meghatalmazás alapján) a szolgálati viszonnyal össze nem függő büntető-, polgári és munkaügyi perekben, valamint nemperes eljárásokban;

- ügyvédi ellenjegyzést igénylő szerződések és egyéb okiratok készítése.

Ügyvédeink elérhetőségei az alábbiak:

Székesfehérvár: Dr. Bordács István    Debrecen: Dr. Ungvári Gábor

Székesfehérvár, Marosi Arnold u. 1.    Debrecen, Simonffy út 4.

Tel: 22/321-304                                   Tel: 52/321-226

       30/9794-259                                        30/9087-612

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

A magyar főváros légikikötője ismét elnyerte a Skytrax „Kelet-Európa legjobb repülőtere” címét a World Airport Awards díjátadón. Az idei már zsinórban a tizenegyedik alkalom, amikor a Budapest Airport az utasok visszajelzése alapján kiérdemelte a rangos elismerést.

  Háború Művészete magazin

A Huntington Ingalls Industries newport news-i hajógyárában a közelmúltban kezdték el a befejezéséhez közeledő USS John F. Kennedy (CVN 79) nukleáris meghajtású repülőgép-hordozó elektromágneses katapultjainak tesztelését.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.