2024. 04. 24. szerda
György
: 394 Ft   : 368 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Nem tetszünk az M1-nek?

Hosz  |  2004. 02. 02., 22:02

Juhász Ferenc január 26-i, Nap-Keltében elhangzott nyilatkozatára – az M1 ,,érdekes hozzáállása” miatt – a mai napig nem sikerült hasonló műsoridőben reagálni. Nem ez az első eset, hogy a magát közszolgálatinak nevező televízió nem ad teret a Honvédszakszervezet számára. Tavaly, év végén az ,,Este” stábja készített negyedórás összeállítást a szabadnapok ügyével kapcsolatban, de annak a műsornak a sugárzását is megakadályozták az utolsó pillanatban. Most lehetőséget sem ad az M1, hogy a miniszteri valótlanságokra válaszolhassunk. Felmerül tehát a kérdés: Nem tetszünk az M1-nek? Valószínű, mindenesetre tiltakozásul megszületett az, a Gyárfás Tamásnak írott levél, melyet február 3-án kapott kézhez a Nap-Kelte producere…     

                                           Gyárfás Tamás producer

 

                                   Magyar Televízió, Nap-Kelte produkció

 

Tisztelt Gyárfás Úr!

 

Juhász Ferenc, a Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere a Nap-Kelte január 26-i, reggeli müsorában – a Honvédszakszervezettel kapcsolatban – olyan valótlanságokat állított, melyek alkalmasak arra, hogy szervezetünket rossz színben tüntessék fel mind a közvélemény, mind pedig a szakszervezet tízezer fős tagsága előtt. Sajtófelelősünk hiába egyeztetett Lakat T. Károly főszerkesztővel és munkatársaival az elmúlt héten, megjelenésünk elmaradt.

A fentiek és a közvélemény hiteles tájékoztatása érdekében a Honvédszakszervezet elnöksége határozatban kéri a Nap-Kelte produkciót, hogy hasonló müsoridőben – reggel 7 óráig – tegye lehetővé szakszervezetünk elnökének, hogy kifejthesse véleményét.

 

Budapest, 2oo4. február 2-án

 

                                                        Tisztelettel:

 

                                                                         Farkas László sk.

                                                                           a HOSZ elnöke

 

 

Sajtófelelős: Szita Róbert

                     70-387-1875

                     szitar@hsz.hu    

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Májusi programajánlónkban sok repülős programot találhatnak Olvasóink, hiszen repülőnapok, családi napok, nyílt napok és egyéb rendezvények is várják a látogatókat!

  Háború Művészete magazin

Május első hetében rendezik meg a Maláj Királyi Haditengerészet napját, melyre már javában zajlik a felkészülés: a mai napi gyakorlás során, 2024. április 23-án, két forgószárnyas ütközött össze és zuhant le.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.