2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hatékony, korrekt és együttműködő

Hosz  |  2006. 03. 11., 14:30

A Honvédszakszervezet szeptemberben ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját. Ebből az alkalomból jubileumi rendezvénysorozat vette kezdetét március 10-én. Budapesten, a Stefánia-palotában tartották a nyitóprogramot, a sajtóreggelit. Az eseményen Mészáros Géza, a Hosz elnöke, Heiling Ottó alelnök és e sorok írója tájékoztatták az írott és az elektronikus sajtó megjelent képviselőit. Az MTI, a HírTv, a Magyar Honvéd és az Egység újság szerkesztői előtt a szakszervezet elnöke - egyebek mellett - kijelentette: a Hosz a munkáltató és a más, ugyancsak a Magyar Honvédség területén működő partnerszervezetek által is elismert, korrekt együttműködő partner, mely a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum keretében épp úgy, mint az alakulatoknál, hatékonyan képes érvényesíteni tagságának érdekeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.