2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hatékony, korrekt és együttműködő

Hosz  |  2006. 03. 11., 14:30

A Honvédszakszervezet szeptemberben ünnepli megalakulásának 15. évfordulóját. Ebből az alkalomból jubileumi rendezvénysorozat vette kezdetét március 10-én. Budapesten, a Stefánia-palotában tartották a nyitóprogramot, a sajtóreggelit. Az eseményen Mészáros Géza, a Hosz elnöke, Heiling Ottó alelnök és e sorok írója tájékoztatták az írott és az elektronikus sajtó megjelent képviselőit. Az MTI, a HírTv, a Magyar Honvéd és az Egység újság szerkesztői előtt a szakszervezet elnöke - egyebek mellett - kijelentette: a Hosz a munkáltató és a más, ugyancsak a Magyar Honvédség területén működő partnerszervezetek által is elismert, korrekt együttműködő partner, mely a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum keretében épp úgy, mint az alakulatoknál, hatékonyan képes érvényesíteni tagságának érdekeit.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.