2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Személyiségfejlesztés szakszervezeti tisztségviselőknek

Hosz  |  2006. 03. 30., 07:04

Saját tisztségviselõi számára szervezett személyiségfejlesztõ és kommunikációs készséget érzékenyítõ programot a Honvédszakszervezet. A balatonkenesi programon, elsõként március 16-17-én a közigazgatási és intézményi képviselethez tartozók számára tartott érdekes elõadásokat a Szülõföld Alapítvány. Egyebek között szó esett a személyiségrõl, mint csoportszervezõ erõrõl, a konfliktushelyzetek várható reakcióiról, a közszereplésrõl és a protokollról. A pszichológusokból és kommunikációs szakértõkbõl álló szakembergárda március 20-21-én a logisztika és a légierõ haderõnem képviselõit képezte tovább, majd március 27-28-án a szárazföldi haderõnem alapszervezeti és csoportvezetõi vettek részt ugyanezen a programon. A rendezvény során – a tavaszi választmányi ülésre készülve – haderõnemi gyûlést is lebonyolítottak a képviseletek. A logisztikai haderõnem személyi kérdésekrõl, így a leendõ budapesti területi ügyvivõ és a saját haderõnemi titkár személyérõl is határozott.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.