2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Tájékoztató Székesfehérvárott

Hosz  |  2006. 03. 30., 07:25

A Magyar Honvédség 43. Vezetéstámogató Zászlóaljnál Székesfehérváron 172 fõ részére tartott tájékoztatót Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivõ. A március 7-i, a Honvédszakszervezet szolgáltatásairól, az elmúlt idõszak szakszervezeti tevékenységeirõl és aktuális kérdéseirõl szóló fórumon részt vett – a helyi parancsnok képviseletében – Koronczai Tibor mérnök õrnagy, parancsnokhelyettes, László Imre, a Hosz ellenõrzõ bizottságának tagja és Czövek János, szárazföldi haderõnemi titkár. A találkozó végén a Hosz szolgáltatásaival kapcsolatos kérdésekre válaszoltak a megjelent tisztségviselõk. Többen belépési nyilatkozatukkal erõsítették meg, hogy számukra szimpatikusak voltak a tájékoztatón elhangzottak.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.