2023. 12. 05. kedd
Vilma
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Elismerések szakszervezeti tisztségviselőknek

Hosz  |  2006. 03. 30., 07:29

Nemzeti Ünnepünk, Március 15-e tiszteletére rendezett belsõ ünnepséget a Honvédszakszervezet. A budapesti központi irodán – március 14-én – megrendezett eseményen Mészáros Géza elnök, miután röviden méltatta az ünnep jelentõségét, megköszönte a tisztségviselõk elmúlt idõszakban végzett áldozatos munkáját, majd elismeréseket adott át. A Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere – a Hosz elnökének javaslatára – Heiling Ottó alelnök és Oláh Gábor szociális és személyügyi ügyvivõ részére a Szolgálati Érdemjel ezüst fokozatát adományozta, míg a Honvédelmi Minisztérium (HM) közigazgatási államtitkára Szincsák Gyula alelnököt, a HM kabinetfõnöke – helyettes államtitkár – pedig dr. Ujfaludi Zoltán fõtitkárt részesítette pénzjutalomban.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.