2024. 02. 27. kedd
Ákos, Bátor
: 389 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb kiemelt rendezvények előtt...

Hosz  |  2006. 04. 04., 09:08

Gárdonyban, a MÁV Lokomotív Hotels Rt. szállodájában április 4-én tartotta soros ülését a Hosz ügyvezetése. Szincsák Gyula alelnök vezetésével - egyebek mellett - áttekintették a Honvédszakszervezet előtt álló feladatokat, majd a kiemelt rendezvények, így a tavaszi Választmányi ülés lebonyolításáról is egyeztettek... 

Miután Szincsák Gyula alelnök megnyitotta az ügyvezetés ülését, a tavaszi Hosz rendezvények részleteit egyeztették. Az április 4-i fórumon az elnökség és az ellenőrző bizottság tagjai mellett a katonanői szekció vezetője is részt vett.

Jáger Tibor tájékoztatta a megjelenteket az április 8-i horgászversenyről. A nyugat-magyarországi területi ügyvivő a Kálban megrendezendő esemény részleteit, így a pontos helyszínt és időrendet, valamint a díjazás módját ismertette. A főszervező kiemelte azt is, hogy mintegy kétszáz résztvevővel számol a rendezőség.

Ezt követően dr. Ujfaludi Zoltán a majális programjáról adott információkat. A Hosz főtitkára vezetésével az előkészítés, a lebonyolítás mikéntjét, valamint a május 1-re tervezett szakszervezeti fórumot beszélték meg. Szincsák alelnök irányításával az árvízi védekezésben való részvételről is tárgyaltak, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő, Fehér Zoltán közigazgatási és intézményi és Oláh József légierő haderőnemi titkár külön is elmondta véleményét, hol és hogyan kellene közremüködni a vészhelyzettel összefüggő feladatokban.

Az ügyvezetés tagjai ezután az április 18-i Választmányi ülést és egyéb, a szervezettel kapcsolatos rendezvényeket készítették elő.          

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

A Gripenek beépített tűzfegyvere, a 27 mm-es Mauser BK 27 revolver-gépágyú több európai harci gép fedélzetén is megtalálható. A története egészen a második világháborúig nyúlik vissza - vagy esetleg még tovább?

  Háború Művészete magazin

Széchenyi 2020 europai szociális alap.