2023. 12. 03.
Ferenc, Olívia
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb kiemelt rendezvények előtt...

Hosz  |  2006. 04. 04., 09:08

Gárdonyban, a MÁV Lokomotív Hotels Rt. szállodájában április 4-én tartotta soros ülését a Hosz ügyvezetése. Szincsák Gyula alelnök vezetésével - egyebek mellett - áttekintették a Honvédszakszervezet előtt álló feladatokat, majd a kiemelt rendezvények, így a tavaszi Választmányi ülés lebonyolításáról is egyeztettek... 

Miután Szincsák Gyula alelnök megnyitotta az ügyvezetés ülését, a tavaszi Hosz rendezvények részleteit egyeztették. Az április 4-i fórumon az elnökség és az ellenőrző bizottság tagjai mellett a katonanői szekció vezetője is részt vett.

Jáger Tibor tájékoztatta a megjelenteket az április 8-i horgászversenyről. A nyugat-magyarországi területi ügyvivő a Kálban megrendezendő esemény részleteit, így a pontos helyszínt és időrendet, valamint a díjazás módját ismertette. A főszervező kiemelte azt is, hogy mintegy kétszáz résztvevővel számol a rendezőség.

Ezt követően dr. Ujfaludi Zoltán a majális programjáról adott információkat. A Hosz főtitkára vezetésével az előkészítés, a lebonyolítás mikéntjét, valamint a május 1-re tervezett szakszervezeti fórumot beszélték meg. Szincsák alelnök irányításával az árvízi védekezésben való részvételről is tárgyaltak, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő, Fehér Zoltán közigazgatási és intézményi és Oláh József légierő haderőnemi titkár külön is elmondta véleményét, hol és hogyan kellene közremüködni a vészhelyzettel összefüggő feladatokban.

Az ügyvezetés tagjai ezután az április 18-i Választmányi ülést és egyéb, a szervezettel kapcsolatos rendezvényeket készítették elő.          

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.