2024. 06. 21. péntek
Alajos, Leila
: 398 Ft   : 372 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb kiemelt rendezvények előtt...

Hosz  |  2006. 04. 04., 09:08

Gárdonyban, a MÁV Lokomotív Hotels Rt. szállodájában április 4-én tartotta soros ülését a Hosz ügyvezetése. Szincsák Gyula alelnök vezetésével - egyebek mellett - áttekintették a Honvédszakszervezet előtt álló feladatokat, majd a kiemelt rendezvények, így a tavaszi Választmányi ülés lebonyolításáról is egyeztettek... 

Miután Szincsák Gyula alelnök megnyitotta az ügyvezetés ülését, a tavaszi Hosz rendezvények részleteit egyeztették. Az április 4-i fórumon az elnökség és az ellenőrző bizottság tagjai mellett a katonanői szekció vezetője is részt vett.

Jáger Tibor tájékoztatta a megjelenteket az április 8-i horgászversenyről. A nyugat-magyarországi területi ügyvivő a Kálban megrendezendő esemény részleteit, így a pontos helyszínt és időrendet, valamint a díjazás módját ismertette. A főszervező kiemelte azt is, hogy mintegy kétszáz résztvevővel számol a rendezőség.

Ezt követően dr. Ujfaludi Zoltán a majális programjáról adott információkat. A Hosz főtitkára vezetésével az előkészítés, a lebonyolítás mikéntjét, valamint a május 1-re tervezett szakszervezeti fórumot beszélték meg. Szincsák alelnök irányításával az árvízi védekezésben való részvételről is tárgyaltak, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő, Fehér Zoltán közigazgatási és intézményi és Oláh József légierő haderőnemi titkár külön is elmondta véleményét, hol és hogyan kellene közremüködni a vészhelyzettel összefüggő feladatokban.

Az ügyvezetés tagjai ezután az április 18-i Választmányi ülést és egyéb, a szervezettel kapcsolatos rendezvényeket készítették elő.          

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Rendkívüli intézkedésekkel készül az olimpia miatt megnövekedett utas- és csomagforgalomra az Air France. A légitársaság több ezer fővel növelte dolgozói létszámát, minden üzemképes repülőgépét menetrendbe állítja és megerősíti poggyászkezelő részlegét.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.