2023. 03. 22. szerda
Beáta, Izolda
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Újabb kiemelt rendezvények előtt...

Hosz  |  2006. 04. 04., 09:08

Gárdonyban, a MÁV Lokomotív Hotels Rt. szállodájában április 4-én tartotta soros ülését a Hosz ügyvezetése. Szincsák Gyula alelnök vezetésével - egyebek mellett - áttekintették a Honvédszakszervezet előtt álló feladatokat, majd a kiemelt rendezvények, így a tavaszi Választmányi ülés lebonyolításáról is egyeztettek... 

Miután Szincsák Gyula alelnök megnyitotta az ügyvezetés ülését, a tavaszi Hosz rendezvények részleteit egyeztették. Az április 4-i fórumon az elnökség és az ellenőrző bizottság tagjai mellett a katonanői szekció vezetője is részt vett.

Jáger Tibor tájékoztatta a megjelenteket az április 8-i horgászversenyről. A nyugat-magyarországi területi ügyvivő a Kálban megrendezendő esemény részleteit, így a pontos helyszínt és időrendet, valamint a díjazás módját ismertette. A főszervező kiemelte azt is, hogy mintegy kétszáz résztvevővel számol a rendezőség.

Ezt követően dr. Ujfaludi Zoltán a majális programjáról adott információkat. A Hosz főtitkára vezetésével az előkészítés, a lebonyolítás mikéntjét, valamint a május 1-re tervezett szakszervezeti fórumot beszélték meg. Szincsák alelnök irányításával az árvízi védekezésben való részvételről is tárgyaltak, dr. Hortobágyi Tibor jogi ügyvivő, Fehér Zoltán közigazgatási és intézményi és Oláh József légierő haderőnemi titkár külön is elmondta véleményét, hol és hogyan kellene közremüködni a vészhelyzettel összefüggő feladatokban.

Az ügyvezetés tagjai ezután az április 18-i Választmányi ülést és egyéb, a szervezettel kapcsolatos rendezvényeket készítették elő.          

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Az 1985-ben indult légitársaság most harmadszor változtat arculatán. A jelenlegi festések 1999 óta láthatóak a világ legnagyobb légitársaságának óriásgépein, és az egyik legismertebb márkajelzéssé váltak ez alatt az idő alatt. A mostani arculatfrissítés a gépek függőleges vezérsíkját és a szárnyakat érinti.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.