2024. 07. 27. szombat
Liliána, Olga
: 392 Ft   : 361 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Majális a Városligetben

Hosz  |  2006. 05. 01., 00:16

A Honvédszakszervezet (Hosz), a Honvédségi Dolgozók Szakszervezete (Hodosz), a Bajtársi Egyesületek Országos Szövetsége (BEOSZ) és a Honvédelmi Érdekegyeztető Fórum (HÉF) tagjai már kora délelőtt Majálisra várták a szakszervezeti tagokat és hozzátartozóikat. A fővárosi Városligetben, május elsején megrendezett eseményre - több országos szakszervezeti konföderáció vezetője mellett - kilátogatott dr. Fapál László, a HM közigazgatási államtitkára is, aki a szakszervezetek közötti ellenállás oldódásáról és az összefogásról is elismerően nyilatkozott. A közel ezer szakszervezeti  vendég személyenkénti 200 ft-os részvételi díjért egy adag babgulyást és egy doboz sört, illetve üdítőt kapott...          

A Hosz sátránál Heiling Ottó és Szincsák Gyula alelnökök, dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár, valamint a szakszervezet elnökségének és ügyvezetésének tagjai fogadták a kilátogatókat, köztük dr. Fapál Lászlót, a HM közigazgatási államtitkárát is.

- A legnagyobb örömöt az jelentette számomra, hogy a tárcán belüli dolgozókat tömörítő szakszervezetek közötti ellenállás jelentősen oldódott. Ezt az is bizonyítja, hogy a legnagyobb katonai és civil érdekvédő szervezetek egymás mellett, egy sátorban ünnepelték május 1-jét. Fontos, hogy összefogjanak, hiszen egymást kölcsönösen támogatva hatékonyabban tudják képviselni tagjaik érdekeit.

A regisztrációs sátornál Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő és Sándor Roland pénzügyi referens fogadta az érkezőket, majd az ebédjegyeket és a Hosz-ról, a Magyar Honvédségről és a HOMNYP-ról szóló totójátékokat is kiosztották. Ebben a sátorban állt az érdeklődők rendelkezésére Fürst Róbert, a HOMNYP régióvezetője, valamint a Vodafone Rt, és a Lokomotív Hotels ZRt. munkatársai is.

Az ünnepi programban a Hodosz, a BEOSZ és a Hosz vezetőit meglátogatta több társszakszervezet és szakszervezeti konföderáció vezetője is.

A majálison arcfestés, játszóház és szellemi vetélkedő is szerepelt. Ez utóbbi megmérettetésben tizennégyen adtak helyes megfejtést, ők a Hosz és a HOMNYP közös ajándékát kapták. 

Az esős időben az elnökség és az ügyvezetés több tagja is részt vett a városligeti Majálissal párhuzamos programon, a budapesti Alkotmány utcában rendezett LIGA demonstráción.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 07. 25., 13:35
A Magyar Közlöny 2024. évi 69. számában 2024. június 28-án kihirdetésre került a honvédek jogállásáról szóló 137/2024. (VI. 28.) Korm. rendelet (Hjkr.)
2024. 07. 26., 09:48
2024.07.23-án Bazsik István elnök és Jakubik András érdekvédelmi ügyvivő tartott tájékoztatót Tatán
2024. 07. 15., 10:35
Az elmúlt napok ránk törő forrósága tette igazán népszerűvé a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet központi rendezvényét a Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont, valamint a hozzátartozó Aquaparki csúszdapark területén, immáron tizennyolcadik alkalommal.

  JETfly Magazin

2024. július 22-én újabb mérföldkövet jelentő eseményt regisztrálhatott a Szlovák Légierő: megérkezett az első két F-16 Block 70 vadászbombázó északi szomszédunk Malacky-Kuchyňa Légibázisára.

  Háború Művészete magazin

„Ma lőnek először, szerencsére hozzáértő személyzet kezelésében” – nyugtázta elégedetten az új Leopard harckocsikról és a frissen képzett kezelőszemélyzetről dr. Nagy Norbert őrnagy.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.