2023. 12. 11. hétfő
Árpád
: 381 Ft   : 354 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Együttmuködés zászlóaljszinten

Hosz  |  2006. 04. 26., 08:46

Zászlóaljszintű együttműködési megállapodást kötött Fekete László alezredes, a Magyar Honvédség 5/3 Bercsényi Miklós Könnyű Lövészzászlóalj parancsnoka, valamint Varga Árpád helyi alapszervezeti vezető. A március 30-i aláírás után - Kun Ferenc haderőnemi képviselő, Hosz elnökségi tag jelenlétében - mindkét fél a problémák helyi szinten történő orvoslását és a napi kontaktus fontosságát hangsúlyozta.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023-11-09 14:57:20
A LIGA Szakszervezetek és a Munkástanácsok Országos Szövetségének álláspontja a minimálbér-tárgyalásokkal összefüggésben

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

A székesfehérvári Szent István Király Múzeum (SZIKM), valamint a HM Hadtörténeti Intézet és Múzeum (HM HIM) – közösségi régészeti program keretén belül – egy második világháborús német harckocsi megsemmisülési helyszínét azonosította a Fejér vármegyei Baracska község térségében.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.