2023. 12. 10.
Judit
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hatékony és eredményes

Hosz  |  2006. 04. 26., 08:46

Az eddigi eredményes és aktív tevékenység miatt is szükséges a megállapodás intézményesítése - mondta többek között Sági János vezérőrnagy, amikor Andor Tamás haderőnemi képviselővel aláírta a Magyar Honvédség Légierő Parancsnoksága (MH LEP) és a Honvédszakszervezet Légierő haderőneme közötti együttmüködési megállapodást. A március 28-i, Veszprémben megrendezett ünnepi eseményen - az MH LEP vezető beosztású főtisztjei mellett - Mészáros Géza Hosz elnök, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő és Oláh József haderőnemi titkár is részt vett. Miután a légierő haderőnem elmúlt időszakban végrehajtott feladatairól tájékoztatott Sági vezérőrnagy, elmondta azt is, hogy a mostani megállapodás - a Hosz haderőnemi tisztségviselői számára - a szakmai szervezettséget is tovább biztosítja az érdekképviseleti oldalon. Az aláírási ceremónia után Mészáros Géza - egyebek mellett - kijelentette: a mostani megállapodás a két szervezet közötti kiegyensúlyozott munkavégzés újabb bizonyítéka, mely még jobban kodifikálja az eddig is kiemelkedő együttmüködést. Mind a Hosz elnöke, mind az MH LEP parancsnoka megköszönte az eddigi támogató együttmüködést, majd a jelenlévő tisztségviselőkön keresztül további hatékony és eredményes munkát kívánt a szakszervezet számára. Az ünnepi eseményen Sági János vezérőrnagy, légierő parancsnok és Mészáros Géza Hosz elnök is átnyújtotta szervezete ajándéktárgyát. Andor Tamás haderőnemi képviselővel történő kapcsolattartásra az MH LEP parancsnoka a közeli napokban jelöli ki megbízottját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.