2024. 05. 30. csütörtök
Janka, Zsanett
: 388 Ft   : 359 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hatékony és eredményes

Hosz  |  2006. 04. 26., 08:46

Az eddigi eredményes és aktív tevékenység miatt is szükséges a megállapodás intézményesítése - mondta többek között Sági János vezérőrnagy, amikor Andor Tamás haderőnemi képviselővel aláírta a Magyar Honvédség Légierő Parancsnoksága (MH LEP) és a Honvédszakszervezet Légierő haderőneme közötti együttmüködési megállapodást. A március 28-i, Veszprémben megrendezett ünnepi eseményen - az MH LEP vezető beosztású főtisztjei mellett - Mészáros Géza Hosz elnök, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő és Oláh József haderőnemi titkár is részt vett. Miután a légierő haderőnem elmúlt időszakban végrehajtott feladatairól tájékoztatott Sági vezérőrnagy, elmondta azt is, hogy a mostani megállapodás - a Hosz haderőnemi tisztségviselői számára - a szakmai szervezettséget is tovább biztosítja az érdekképviseleti oldalon. Az aláírási ceremónia után Mészáros Géza - egyebek mellett - kijelentette: a mostani megállapodás a két szervezet közötti kiegyensúlyozott munkavégzés újabb bizonyítéka, mely még jobban kodifikálja az eddig is kiemelkedő együttmüködést. Mind a Hosz elnöke, mind az MH LEP parancsnoka megköszönte az eddigi támogató együttmüködést, majd a jelenlévő tisztségviselőkön keresztül további hatékony és eredményes munkát kívánt a szakszervezet számára. Az ünnepi eseményen Sági János vezérőrnagy, légierő parancsnok és Mészáros Géza Hosz elnök is átnyújtotta szervezete ajándéktárgyát. Andor Tamás haderőnemi képviselővel történő kapcsolattartásra az MH LEP parancsnoka a közeli napokban jelöli ki megbízottját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...

  JETfly Magazin

„Köszönöm az elmúlt öt-hat esztendőben végzett munkáját mindazoknak, akik lehetővé tették, hogy ezt az emlékművet itt a bekötőút elején felállíthattuk” – mondta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes, május 29-én, a 8-as számú főút és a szentkirályszabadjai repülőtérre vezető út találkozásánál felállított Mi-24 harci helikopter-emlékmű avatóünnepségén.

  Háború Művészete magazin

A Roszatom nukleáris üzemanyagot gyártó részlegéhez, a TVEL-hez tartozó Csepecki Gépgyárban megkezdték azoknak a speciális spirálbordás titáncsöveknek a gyártását, amelyek a világ majdani legnagyobb atomjégtörő hajóján a gőzfejlesztők szerkezeti merevségét biztosítják.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.