2023. 03. 31. péntek
Árpád
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Hatékony és eredményes

Hosz  |  2006. 04. 26., 08:46

Az eddigi eredményes és aktív tevékenység miatt is szükséges a megállapodás intézményesítése - mondta többek között Sági János vezérőrnagy, amikor Andor Tamás haderőnemi képviselővel aláírta a Magyar Honvédség Légierő Parancsnoksága (MH LEP) és a Honvédszakszervezet Légierő haderőneme közötti együttmüködési megállapodást. A március 28-i, Veszprémben megrendezett ünnepi eseményen - az MH LEP vezető beosztású főtisztjei mellett - Mészáros Géza Hosz elnök, Jáger Tibor nyugat-magyarországi területi ügyvivő és Oláh József haderőnemi titkár is részt vett. Miután a légierő haderőnem elmúlt időszakban végrehajtott feladatairól tájékoztatott Sági vezérőrnagy, elmondta azt is, hogy a mostani megállapodás - a Hosz haderőnemi tisztségviselői számára - a szakmai szervezettséget is tovább biztosítja az érdekképviseleti oldalon. Az aláírási ceremónia után Mészáros Géza - egyebek mellett - kijelentette: a mostani megállapodás a két szervezet közötti kiegyensúlyozott munkavégzés újabb bizonyítéka, mely még jobban kodifikálja az eddig is kiemelkedő együttmüködést. Mind a Hosz elnöke, mind az MH LEP parancsnoka megköszönte az eddigi támogató együttmüködést, majd a jelenlévő tisztségviselőkön keresztül további hatékony és eredményes munkát kívánt a szakszervezet számára. Az ünnepi eseményen Sági János vezérőrnagy, légierő parancsnok és Mészáros Géza Hosz elnök is átnyújtotta szervezete ajándéktárgyát. Andor Tamás haderőnemi képviselővel történő kapcsolattartásra az MH LEP parancsnoka a közeli napokban jelöli ki megbízottját.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Áprilisban sem lesz hiány repülős rendezvényekből, előadásokból és beindul a repülőnapos szezon is! Olvasóinknak összegyűjtöttünk néhány programot, amire érdemes lesz ellátogatni.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.