2023. 06. 06. kedd
Cintia, Norbert
: 369 Ft   : 345 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Üdülővendégek Békésszentandráson

Hosz  |  2006. 05. 11., 20:36

Május 8-án megérkeztek az első vendégek Békésszentandrásra, a Honvédszakszervezet üdülőjébe. Aki idejön pihenni, az jól fogja érezni magát, mindenkinek csak ajánlhatjuk, csend és nyugalom van, ideálisak a körülmények, éjjel-nappal horgászunk, emellett sokat sétálunk, de még a hátralévő napokban kirándulni és kerékpározni is szeretnénk – mondják a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison szolgáló, a kemény munka után kikapcsolódni vágyó szakszervezeti tagok...   

Kecskemét felől a 44-es úton, Békéscsaba felé haladva, a Békésszentandrás végét jelző tábla után jobbra kanyarodva, Büfé felirat és kedves vendéglátók jelzik: érdemes betérni a Honvédszakszervezet üdülőjébe.

A büfében üdítő, kávé, mindenféle zöldség és gyümölcs, jégkrém, hideg sör, melegszendvics és hamburger is kapható.

Az első turnusban négy barát: Patik Anikó és Lejer Zoltán,

valamint Deliné Gonda Marianna és férje használja ki a békésszentandrási üdülő nyújtotta lehetőségeket. Már csak a szerencse hiányzik, ugyanis halat még nem fogtunk, de minden esélyt és időt kihasználunk május 14-ig tartó itt-tartózkodásunk alatt - mondja Lejer Zoltán szerződéses szakaszvezető. 

A négyszemélyes faházakban 2 hálóhelyiség, konyha, tusoló és mellékhelyiség szolgálja ki a pihenni vágyók igényeit. A kecskeméti fiatalok hamar berendezkedtek, önellátóak, amikor éppen nem horgásznak, akkor sokat beszélgetnek, illetve tévéznek.

Nagy Gábor, aki 1972-óta gondnoka az üdülőnek elmondta: 2003-2005 között nem volt vendég az üdülőben, így sok tennivaló akadt a turnuskezdés előtt.

- Mire az idei első üdülővendégek megérkeztek, a járda aszfaltozásán kívül minden kisebb-nagyobb felújítási munkálatot - többek között az esőcsatornák kijavítását, a külső-belső meszelést, valamint a közmüvesítést is - elvégeztük már. 

A békésszentandrási Hosz üdülő októberig várja vendégeit.

A Hosz tagok számára 4000 Ft/faház/éj+IFA, az FRDÉSZ-tagjainak 5000 Ft/faház/éj+IFA, míg a külsős, kereskedelmi vendégeknek 6000 Ft/faház/éj+IFA a térítési díj. 

Aki igazi kikapcsolódásra, horgászásra, csendre és nyugalomra vágyik, az pihenjen Békésszentandráson, a Hosz üdülőjében! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2023. 05. 16., 07:32
A Katonák a Törvényességért és Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány céljai: a hivatásos, szerződéses és nyugállományú katonák állampolgári és szolgálati jogainak védelme, szociális segítségnyújtás. Az SZJA 1%-ának felajánlásával kérjük, járuljon hozzá Ön is az Önsegélyző és Szolidaritási Alap feltöltéséhez...
2023. 05. 09., 13:11
2023. május 03-án lezajlottak a Honvédszakszervezet küldöttgyűlését megelőző képviseleti értekezletek, a nyugállományú tagozat választmányi ülése és a Hosz elnökségi ülés. A szárazföld, légierő, logisztika és közigazgatás képviselethez tartozó alapszervezeti vezetők a megnyitó után tájékoztatást kaptak a Hjt.-vel kapcsolatos egyeztetésekről, a Honvédszakszervezet javaslatairól, valamint a várható változásokról…
2023. 04. 27., 08:39
Tájékoztatjuk a tisztelt tagságot, hogy 2023. április 28-án (pénteken) egyéb rendezvények miatt a központi iroda zárva lesz. Mobiltelefonos elérhetőségeken tisztségviselőink ügyletet tartanak.
2023-04-05 13:43:22
A Honvédszakszervezet elnöksége, munkatársai és tisztségviselői minden szakszervezeti tagunknak és családtagjának kellemes Húsvéti Ünnepeket kíván!
2023-02-15 14:19:50
A Honvédszakszervezet Elnöksége 2023. február 07-én tartotta az alapszervezet vezetőkkel kibővített ülését, ahol döntöttek a 8/2023. számú Kormány rendelet kapcsán felmerülő további feladatokról, illetve a Küldöttgyűlés előkészületeiről…
2023-01-31 15:27:36
A LIGA Szakszervezetek a magyar társadalom, a gyermekeink jövője szempontjából alapvető jelentőségűnek tartja a pedagógusok – dolgozzanak akár állami, önkormányzati vagy egyházi fenntartású intézményekben – hivatásuk jelentőségéhez mért megfelelő anyagi és erkölcsi megbecsülését. A közoktatás színvonalának aggasztó mértékű leromlása egyenes következménye az alacsony pedagógus fizetések következtében előállt drámai méretű munkaerőhiánynak, amely a következő években a pedagógustársadalom elöregedése következtében még jelentősebb mértékben fog emelkedni.
2023-01-31 14:08:05
A Katonák a Törvényességért és a Jogbiztonságért Közhasznú Alapítvány 2021. évi projekt keretében az alapítvány működési költségeinek támogatása és szakmai programjai (tanácsadás, szakmai jogi tájékoztatások) valósulhattak meg.

  JETfly Magazin

  Háború Művészete magazin

Éleslövészeten bizonyítottak a PzH 2000-es önjáró tüzérségi eszközök a Bakonyban. Bár a típus még igen friss a Magyar Honvédség kötelékében, és ezáltal a kezelőszemélyzetek még javában gyakorolják a különböző eljárásrendeket, annyi már e kezdeti időszakban is bizton állítható, hogy a jól felkészített szakemberek kezében a haditechnikai eszközök eddig ritkán látott eredményeket érnek el.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.