2024. 05. 18. szombat
Alexandra, Erik
: 388 Ft   : 358 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Üdülővendégek Békésszentandráson

Hosz  |  2006. 05. 11., 20:36

Május 8-án megérkeztek az első vendégek Békésszentandrásra, a Honvédszakszervezet üdülőjébe. Aki idejön pihenni, az jól fogja érezni magát, mindenkinek csak ajánlhatjuk, csend és nyugalom van, ideálisak a körülmények, éjjel-nappal horgászunk, emellett sokat sétálunk, de még a hátralévő napokban kirándulni és kerékpározni is szeretnénk – mondják a kecskeméti Szentgyörgyi Dezső Repülőbázison szolgáló, a kemény munka után kikapcsolódni vágyó szakszervezeti tagok...   

Kecskemét felől a 44-es úton, Békéscsaba felé haladva, a Békésszentandrás végét jelző tábla után jobbra kanyarodva, Büfé felirat és kedves vendéglátók jelzik: érdemes betérni a Honvédszakszervezet üdülőjébe.

A büfében üdítő, kávé, mindenféle zöldség és gyümölcs, jégkrém, hideg sör, melegszendvics és hamburger is kapható.

Az első turnusban négy barát: Patik Anikó és Lejer Zoltán,

valamint Deliné Gonda Marianna és férje használja ki a békésszentandrási üdülő nyújtotta lehetőségeket. Már csak a szerencse hiányzik, ugyanis halat még nem fogtunk, de minden esélyt és időt kihasználunk május 14-ig tartó itt-tartózkodásunk alatt - mondja Lejer Zoltán szerződéses szakaszvezető. 

A négyszemélyes faházakban 2 hálóhelyiség, konyha, tusoló és mellékhelyiség szolgálja ki a pihenni vágyók igényeit. A kecskeméti fiatalok hamar berendezkedtek, önellátóak, amikor éppen nem horgásznak, akkor sokat beszélgetnek, illetve tévéznek.

Nagy Gábor, aki 1972-óta gondnoka az üdülőnek elmondta: 2003-2005 között nem volt vendég az üdülőben, így sok tennivaló akadt a turnuskezdés előtt.

- Mire az idei első üdülővendégek megérkeztek, a járda aszfaltozásán kívül minden kisebb-nagyobb felújítási munkálatot - többek között az esőcsatornák kijavítását, a külső-belső meszelést, valamint a közmüvesítést is - elvégeztük már. 

A békésszentandrási Hosz üdülő októberig várja vendégeit.

A Hosz tagok számára 4000 Ft/faház/éj+IFA, az FRDÉSZ-tagjainak 5000 Ft/faház/éj+IFA, míg a külsős, kereskedelmi vendégeknek 6000 Ft/faház/éj+IFA a térítési díj. 

Aki igazi kikapcsolódásra, horgászásra, csendre és nyugalomra vágyik, az pihenjen Békésszentandráson, a Hosz üdülőjében! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.
2024-05-07 13:18:55
Kedves Tagtársunk! 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának...

  JETfly Magazin

Nem könnyű a semleges országok élete. Pláne nem, ha kicsik és védelmi iparuk nem fejlett. Így járt Ausztria is: éppen ezért jelent most komoly fejtörést légierejének fejlesztése.

  Háború Művészete magazin

Az Airbus Helicopters friss bejelentése értelmében, új rendelés érkezett a H145M típusú könnyű, többfeladatú forgószárnyasra: Brunei hat példányt rendelt a hazánk által is hadrendbe állított helikopterből.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.