2023. 12. 02. szombat
Melinda, Vivien
: 380 Ft   : 349 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Várható időjárás

Hosz  |  2004. 02. 08., 15:48

A héten újra az évszaknak megfelelő lesz az időjárás. Ismét számíthatunk kisebb hózáporok, havazások kialakulására. A szél eleinte mérsékelt marad, majd északira fordul és megerősödik. A napok múlásával a legenyhébbnek nevezett kora délutáni órákban mindössze +3 fok lehet.  

Csütörtökön, február 12-én felszakadozik, csökken a felhőzet. Már csak keleten várható kisebb havazás. A viharos északi szél még hófúvást is okozhat. A levegő hőmérséklete hajnalban ­–2–7, míg délután –3+2 fok körül lesz várható. 

Pénteken, február 13-án a sok napsütés mellett már csak időnként fog megnövekedni a felhőzet, csapadék nem várható. Többfelé mérséklődik majd az északi irányú szél. A hajnali levegő hőmérséklete –5–10 fok lesz, de délutánra is csak –4+1 fokot várnak a meteorológusok.

 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Románia exnorvég F-16-osokkal bővíti flottáját. Az első három példány 2023. november 29-én meg is érkezett keleti szomszédunkhoz.

  Háború Művészete magazin

Az F-16-osok nem rendelkeznek beépített beszállólétrával, ami problémát jelenthet a jövőbeni műveletek során olyan helyszíneken, ahol korlátozott a földi támogatás. Mutatjuk az innovációs ötleteket!
Széchenyi 2020 europai szociális alap.