2023. 12. 08. péntek
Mária
: 383 Ft   : 355 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Itt a júniusi Egység!

Hosz  |  2006. 05. 30., 15:19

A Hosz hivatalos lapja júniusban több cikket is közöl az üdültetésről. Az Egység 2002 kft. ügyvezetője a három szakszervezeti üdülő felújítási munkálatairól adott interjút, míg az első vendégek a békésszentandrási pihenésükről beszélnek. Az Egység beszámol az athéni Euromil elnökségi ülésről, a HÉF, illetve a Hosz elnökségi üléseiről is. A felelős szerkesztő portrét közöl a szárazföldi haderőnemi képviselőről, emellett olvashatnak a táborfalvai és szentendrei aktuális tájékoztatóról, valamint a majálisról és a Honvédelem Napi rendezvényekről is. A lap beszámol az árvizi munkálatokban közreműködő katonák járandóságai érdekében tett szakszervezeti erőfeszítésekről, a családi és sportnapokról is. Június első hetében megjelenő lapunk cikkeit május 31-től tölthetik le honlapunkról, jó olvasást! 

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

Olvasóink már jól ismerik a sok-sok éve működő JETfly Webáruházat, melyben repüléshez kapcsolódó relikviákat, illetve ruházati termékeket rendelhetnek meg. A kínálat folyamatosan bővül, mutatjuk a legfrissebb ajánlatokat, melyek a közelgő ünnepek kapcsán is szép ajándékok lehetnek!

  Háború Művészete magazin

Lánctalpak csörögnek, motorok zúgnak, ágyúcsövek robbanásszerű hangot hallatnak. Röviden és tömören: harckocsilövészet Szomódon.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.