2024. 02. 21. szerda
Eleonóra
: 389 Ft   : 360 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti családi nap Nagytarcsán

Hosz  |  2006. 05. 31., 06:50

Május 27-én a szombat ellenére nem csupán a szolgálatok voltak a Magyar Honvédség Híradó és Informatikai Parancsnokság nagytarcsai laktanyájában. Lelkes szakszervezeti aktivisták ugyanis azt álmodták meg, hogy a parancsnokság állománya – a családdal együtt – töltsön el egy szép napot...

Bár reggel még esett, a kezdésre már szebb idő várta a kilátogatókat, csak a szél küzdött makacsul a sátrak ponyváival. Akik kilátogattak, nem csalódtak. Számtalan versenyszám és különböző program várta a vendégeket. A következő versenyszámokban mérhették össze tudásukat a résztvevők: asztalifoci, asztalitenisz, erőverseny, focibajnokság (hölgyeknek és gyerekeknek is), darts, kézigránátverseny gyermekeknek, főzőverseny, sakk (gyermekeknek és felnőtteknek), családi sorverseny, gyermek járőrverseny.

A helyezettek minden versenyszámban emléklapot, a dobogósok érmet, kupát, a győztesek ajándéktárgyakat vehettek át.

A rendezvényen népszerü volt a „Honvéd” Önkéntes és Magánnyugdíj Pénztár sátra, a kézmüves sátor, a rádiós sátor, és nem utolsósorban a kiállított, Irakot is megjárt UNIMOG-ok technikai bemutatója. Az eseményt a Honvédszakszervezeten kívül legnagyobb mértékben a Dechatlon sportáruház támogatta.

A nagyérdemü közönség nem maradt éhesen sem. Kifogástalan babgulyás került a tányérokra, a „beérkezett” ebédjegyek szerint több, mint 800 fő jelent meg a kondéroknál.

A nap végére maradt a tombolasorsolás: 350 darab ajándéktárgy talált gazdára. A szervezők ügyességét dicséri, hogy a helyi vállalkozókon felül például az Egység 2002. Kft, a Fővárosi Nagycirkusz, a Planetárium és az EVO gyorsulási verseny szervezője is ajánlott fel igen értékes tombolatárgyakat. Természetesen a Honvédszakszervezet sem maradt le, ugyanis két fődíjunkat is kisorsolták a szervezők.

Összességében a nagytarcsai Hosz alapszervezet kitett magáért. Egy hihetetlen színvonalú, sokszínü, minden igényt kielégítő családi napot szerveztek. Jó helyre került a Hosz elnöksége által megítélt pályázati hozzájárulás. A rendezők, akik tettek róla, hogy e nap emlékezetes maradjon: Szabó Gabriella (képünkön), alapszervezeti vezető, Dobos Attila és Duka Zsolt voltak. A családi napra meghívást kapott a Honvédszakszervezet elnöke, akit szolgálati jellegü elfoglaltságai miatt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár képviselt, valamint a Hosz frissen megválasztott budapesti területi ügyvivője, Takács István is.        druz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 02. 13., 13:05
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-01-30 16:00:53
HÉSZ vezető tisztségviselők látogatása Székesfehérváron a MH Nagysándor József 51. Híradó- és Vezetésbiztosító Dandárnál.
2024-01-24 10:41:09
Csehország, Lengyelország, Magyarország és Szlovákia katonai érdekképviseleti szervezetek találkozója Budapesten.

  JETfly Magazin

2024 nyarán, több mint 60 év szolgálat után nyugdíjazzák a Svéd Légierő ikonikus típusát, az SK 60 kiképző repülőgépet. A haderőnem méltóképpen búcsúzik a típustól, melynek kapcsán az első információk már napvilágra kerültek.

  Háború Művészete magazin

India védelmi minisztériuma 2024. február 16-án hagyta jóvá 15 darab, különböző változatú Airbus Defence C295 többfeladatú, tengerészeti járőr repülőgép megvásárlását.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.