2024. 06. 20. csütörtök
Rafael
: 396 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti családi nap Nagytarcsán

Hosz  |  2006. 05. 31., 06:50

Május 27-én a szombat ellenére nem csupán a szolgálatok voltak a Magyar Honvédség Híradó és Informatikai Parancsnokság nagytarcsai laktanyájában. Lelkes szakszervezeti aktivisták ugyanis azt álmodták meg, hogy a parancsnokság állománya – a családdal együtt – töltsön el egy szép napot...

Bár reggel még esett, a kezdésre már szebb idő várta a kilátogatókat, csak a szél küzdött makacsul a sátrak ponyváival. Akik kilátogattak, nem csalódtak. Számtalan versenyszám és különböző program várta a vendégeket. A következő versenyszámokban mérhették össze tudásukat a résztvevők: asztalifoci, asztalitenisz, erőverseny, focibajnokság (hölgyeknek és gyerekeknek is), darts, kézigránátverseny gyermekeknek, főzőverseny, sakk (gyermekeknek és felnőtteknek), családi sorverseny, gyermek járőrverseny.

A helyezettek minden versenyszámban emléklapot, a dobogósok érmet, kupát, a győztesek ajándéktárgyakat vehettek át.

A rendezvényen népszerü volt a „Honvéd” Önkéntes és Magánnyugdíj Pénztár sátra, a kézmüves sátor, a rádiós sátor, és nem utolsósorban a kiállított, Irakot is megjárt UNIMOG-ok technikai bemutatója. Az eseményt a Honvédszakszervezeten kívül legnagyobb mértékben a Dechatlon sportáruház támogatta.

A nagyérdemü közönség nem maradt éhesen sem. Kifogástalan babgulyás került a tányérokra, a „beérkezett” ebédjegyek szerint több, mint 800 fő jelent meg a kondéroknál.

A nap végére maradt a tombolasorsolás: 350 darab ajándéktárgy talált gazdára. A szervezők ügyességét dicséri, hogy a helyi vállalkozókon felül például az Egység 2002. Kft, a Fővárosi Nagycirkusz, a Planetárium és az EVO gyorsulási verseny szervezője is ajánlott fel igen értékes tombolatárgyakat. Természetesen a Honvédszakszervezet sem maradt le, ugyanis két fődíjunkat is kisorsolták a szervezők.

Összességében a nagytarcsai Hosz alapszervezet kitett magáért. Egy hihetetlen színvonalú, sokszínü, minden igényt kielégítő családi napot szerveztek. Jó helyre került a Hosz elnöksége által megítélt pályázati hozzájárulás. A rendezők, akik tettek róla, hogy e nap emlékezetes maradjon: Szabó Gabriella (képünkön), alapszervezeti vezető, Dobos Attila és Duka Zsolt voltak. A családi napra meghívást kapott a Honvédszakszervezet elnöke, akit szolgálati jellegü elfoglaltságai miatt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár képviselt, valamint a Hosz frissen megválasztott budapesti területi ügyvivője, Takács István is.        druz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 03. 01., 12:35
Örömmel tájékoztatjuk önöket, hogy 2024. július 1-től a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet minden egészségpénztári tagsággal rendelkező tagjának rendszeres támogatást biztosít.
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2024. 05. 07., 10:09
A kihasználtságra és a tapasztalatokra való tekintettel a szerdai meghosszabbított nyitva tartást kizárólag előzetes egeztetés alapján biztosítjuk!
2024. 05. 29., 10:52
Tájékoztató a Hész XVIII. Országos Horgászversenyéről 2024. június 29-30. A HÉSZ Központi Iroda, az MH Kiss József 86. Helikopterdandár Tiszamenti Katonai Repülősök alapszervezetének közreműködésével 2024. június 29-30-án horgászversenyt szervez a kengyeli (Szolnok, Martfű térsége) Crazy Carp Lake horgásztavon...
2022. 07. 19., 11:59
A LIGA Szakszervezetek támogatásával a csatolt linken szereplő üdülési lehetőségeket érhetik el tajgaink a 2024-es évben. Ehhez mindössze rendszeres tagdíjfizetés és a tagkártya felmutatása szükséges.

  JETfly Magazin

Amerikai és magyar katonák részvételével – az előző évhez hasonlóan – az MH 47. Bázisrepülőtéren landolt egy amerikai KC-135 Stratotanker légi utántöltő repülőgép, hogy egy esetleges vészhelyzetet szimuláljanak.

  Háború Művészete magazin

A közelmúltban számoltunk be lapunkon Brunei H145M rendeléséről, most pedig folytatódik a sor Belgiummal: az újabb beszerzés hírét a Párizsban megrendezett Eurosatory védelmi és biztonsági kiállításon jelentették be.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.