2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti családi nap Nagytarcsán

Hosz  |  2006. 05. 31., 06:50

Május 27-én a szombat ellenére nem csupán a szolgálatok voltak a Magyar Honvédség Híradó és Informatikai Parancsnokság nagytarcsai laktanyájában. Lelkes szakszervezeti aktivisták ugyanis azt álmodták meg, hogy a parancsnokság állománya – a családdal együtt – töltsön el egy szép napot...

Bár reggel még esett, a kezdésre már szebb idő várta a kilátogatókat, csak a szél küzdött makacsul a sátrak ponyváival. Akik kilátogattak, nem csalódtak. Számtalan versenyszám és különböző program várta a vendégeket. A következő versenyszámokban mérhették össze tudásukat a résztvevők: asztalifoci, asztalitenisz, erőverseny, focibajnokság (hölgyeknek és gyerekeknek is), darts, kézigránátverseny gyermekeknek, főzőverseny, sakk (gyermekeknek és felnőtteknek), családi sorverseny, gyermek járőrverseny.

A helyezettek minden versenyszámban emléklapot, a dobogósok érmet, kupát, a győztesek ajándéktárgyakat vehettek át.

A rendezvényen népszerü volt a „Honvéd” Önkéntes és Magánnyugdíj Pénztár sátra, a kézmüves sátor, a rádiós sátor, és nem utolsósorban a kiállított, Irakot is megjárt UNIMOG-ok technikai bemutatója. Az eseményt a Honvédszakszervezeten kívül legnagyobb mértékben a Dechatlon sportáruház támogatta.

A nagyérdemü közönség nem maradt éhesen sem. Kifogástalan babgulyás került a tányérokra, a „beérkezett” ebédjegyek szerint több, mint 800 fő jelent meg a kondéroknál.

A nap végére maradt a tombolasorsolás: 350 darab ajándéktárgy talált gazdára. A szervezők ügyességét dicséri, hogy a helyi vállalkozókon felül például az Egység 2002. Kft, a Fővárosi Nagycirkusz, a Planetárium és az EVO gyorsulási verseny szervezője is ajánlott fel igen értékes tombolatárgyakat. Természetesen a Honvédszakszervezet sem maradt le, ugyanis két fődíjunkat is kisorsolták a szervezők.

Összességében a nagytarcsai Hosz alapszervezet kitett magáért. Egy hihetetlen színvonalú, sokszínü, minden igényt kielégítő családi napot szerveztek. Jó helyre került a Hosz elnöksége által megítélt pályázati hozzájárulás. A rendezők, akik tettek róla, hogy e nap emlékezetes maradjon: Szabó Gabriella (képünkön), alapszervezeti vezető, Dobos Attila és Duka Zsolt voltak. A családi napra meghívást kapott a Honvédszakszervezet elnöke, akit szolgálati jellegü elfoglaltságai miatt dr. Ujfaludi Zoltán főtitkár képviselt, valamint a Hosz frissen megválasztott budapesti területi ügyvivője, Takács István is.        druz

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.