2024. 04. 17. szerda
Rudolf
: 393 Ft   : 370 Ft Benzin: 583 Ft/l   Dízel: 614 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jelentés a küldöttközgyűlésről

Hosz  |  2006. 05. 31., 07:04

A ”HONVÉD” Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár küldöttközgyûlésére május 24-én  került sor Budapesten, a HM Pénzügyi Számító- és Nyugdíjmegállapító Igazgatóság tanácstermében.

Megnyitójában dr. Szenes Zoltán ügyvezetõ igazgató köszöntötte a résztvevõket. Az Igazgatótanács beszámolóját a pénztár 2005. évben végzett tevékenységérõl Varga Valéria, az IT-elnököt helyettesítõ igazgatósági tag terjesztette a testület elé.

Ezt követõen az ingatlanértékelõ beszámolójának, az aktuárius jelentésének, az Ellenõrzõ Bizottság beszámolójának és a könyvvizsgáló jelentésének ismertetésére, valamint a pénztár 2005. évi beszámolójának jóváhagyására került sor.

Ballainé Krikker Zsuzsanna, az ügyvezetõ igazgató gazdasági helyettese javaslatot terjesztett elõ az önkéntes pénztári tagdíjak tartalékok közötti sávos megosztásának bevezetésérõl, amelyet a közgyûlés elfogadott.

A továbbiakban az alapszabály módosításáról döntöttek a küldöttek. Az új marketing stratégiáról dr. Hajós Dezsõ marketing menedzser számolt be, majd a küldöttek meghallgatták Bartha Ákos, az MKB Rt. fõosztályvezetõjének tájékoztatóját a tagok számára nyújtandó hitelfelvételi lehetõségrõl.

A napirend délutáni szakaszában elnöklõ Havril András IT-elnök köszönetet mondott a küldötteknek, a munkáltatóknak, az együttmûködõ partnereknek és a pénztár dolgozóinak az elmúlt évi kiváló eredményekért. Ennek keretében kimagasló munkájukért elismerõ oklevelet és ajándéktárgyat adott át Simon Gyula Mátyás, Czibók Károly, Kõvágó Szilvia és Plachi Péter küldöttek részére.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2024. 01. 05., 10:17
Eddig Európa számos országában irigykedve figyelték katonatársaink, hogy nálunk szakszervezet működhet. Ez a jog tényszerűleg még az európai unióban is különleges kiváltság volt, amelyet a végletekig próbáltunk megőrizni. Az alapításunk, azaz 1991 óta eltelt több mint 32 év alatt folyamatosan azon küzdöttek elődeink, hogy a civil szférában megszokott jogok illessék meg a katonákat is, vagy legalább ahhoz erősen közelítő szintet sikerüljön elérni mind az egyéni, mind a kollektív jogérvényesítés terén...
2024. 02. 23., 10:44
Tájékoztatjuk Tisztelt Tagjainkat, hogy a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet szabályzói szerint a tagdíj mértéke változik. A befizetendő tagdíjak 2024. március 1.-től...
2023. 12. 15., 11:16
Tisztelt Tagunk! Ezúton szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Honvédszakszervezet (HOSZ) a jogszabályi környezet változásaira reagálva, valamint a szervezet működésének folyamatos biztosítása érdekében új Alapszabályt fogadott el és hamarosan Honvéd Érdekképviseleti Szervezet (HÉSZ) néven folytatja tevékenységét.
2024-02-13 13:05:08
2024.02.14-16-ig a Honvéd Érdekképviseleti Szervezet személyes ügyfélfogadása technikai okok miatt (karbantartás) szünetel. Ezúton is köszönjük elhelyezési feltételeink jobbítását a HM HIM-nek! Telefonos ügyelet a 0670-374-30-83-as telefonszámon.

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról már közösségi oldalunkon is beszámoltunk, 2024. április 8-18. között rendezik meg a Görög Légierő Andravida légibázisán az INIOCHOS 2024 nemzetközi hadgyakorlatot. Olvasóinknak most az első spotter napról mutatunk fotókat!

  Háború Művészete magazin

„A második világháború alatt legalább huszonnégy – amerikai és szovjet – légitámadás érte Győr városát – legalább ennyiszer zúgtak a szirénák, omlottak le az épületek és menekültek az óvóhelyekre az emberek a bombázások elől.”
Széchenyi 2020 europai szociális alap.