2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 351 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Jelentés a küldöttközgyűlésről

Hosz  |  2006. 05. 31., 07:04

A ”HONVÉD” Önkéntes és Magánnyugdíjpénztár küldöttközgyûlésére május 24-én  került sor Budapesten, a HM Pénzügyi Számító- és Nyugdíjmegállapító Igazgatóság tanácstermében.

Megnyitójában dr. Szenes Zoltán ügyvezetõ igazgató köszöntötte a résztvevõket. Az Igazgatótanács beszámolóját a pénztár 2005. évben végzett tevékenységérõl Varga Valéria, az IT-elnököt helyettesítõ igazgatósági tag terjesztette a testület elé.

Ezt követõen az ingatlanértékelõ beszámolójának, az aktuárius jelentésének, az Ellenõrzõ Bizottság beszámolójának és a könyvvizsgáló jelentésének ismertetésére, valamint a pénztár 2005. évi beszámolójának jóváhagyására került sor.

Ballainé Krikker Zsuzsanna, az ügyvezetõ igazgató gazdasági helyettese javaslatot terjesztett elõ az önkéntes pénztári tagdíjak tartalékok közötti sávos megosztásának bevezetésérõl, amelyet a közgyûlés elfogadott.

A továbbiakban az alapszabály módosításáról döntöttek a küldöttek. Az új marketing stratégiáról dr. Hajós Dezsõ marketing menedzser számolt be, majd a küldöttek meghallgatták Bartha Ákos, az MKB Rt. fõosztályvezetõjének tájékoztatóját a tagok számára nyújtandó hitelfelvételi lehetõségrõl.

A napirend délutáni szakaszában elnöklõ Havril András IT-elnök köszönetet mondott a küldötteknek, a munkáltatóknak, az együttmûködõ partnereknek és a pénztár dolgozóinak az elmúlt évi kiváló eredményekért. Ennek keretében kimagasló munkájukért elismerõ oklevelet és ajándéktárgyat adott át Simon Gyula Mátyás, Czibók Károly, Kõvágó Szilvia és Plachi Péter küldöttek részére.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Mint ahogy arról korábban már lapunkon is beszámoltunk, Svédország a Grob G 120TP típust választotta az alapfokú kiképző repülőgép kategóriára, felváltva idővel a kiöregedő SK 60-as flottát.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.