2023. 12. 06. szerda
Miklós
: 381 Ft   : 353 Ft Benzin: 615 Ft/l   Dízel: 645 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti kezdeményezés

Hosz  |  2006. 06. 29., 07:54

A Honvédszakszervezet kezdeményezésére, a honvédelmi ágazatban mûködõ országosan reprezentatív érdekvédõ szervezetek (Hodosz, Hosz) és a BEOSZ azt kérte a hivatalba lépett új honvédelmi minisztertõl, hogy a Kormányprogram tárcánál történõ megvalósításának konkrét lépéseirõl soron kívül adjon tájékoztatást. A levél tartalmát az alábbiakban olvashatják...

Dr. Szekeres Imre,a Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere

 Tisztelt Miniszter Úr!

Alulírottak, a honvédelmi ágazatban mûködõ országosan reprezentatív érdekvédõ szervezetek kezdeményezzük, hogy a Kormányprogram tárcánál történõ megvalósításának konkrét lépéseirõl szíveskedjék szervezeteinknek  soron kívül tájékoztatást adni.

Kérésünket azzal indokoljuk, hogy tagságunk, illetve a honvédség hivatásos, szerzõdéses katona, és köztisztviselõi, közalkalmazotti állománya mindezideig kizárólagosan a sajtó információi alapján értesült az õket érintõ várható változásokról. Tagságunk, valamint szervezeteink részérõl fokozott igény mutatkozik arra, hogy a készülõ reformokkal kapcsolatos konkrét tervekrõl tárca szinten  az egyeztetések haladéktalanul kezdõdjenek meg.

Tisztelt Miniszter Úr!

Kérésünk mielõbbi teljesítése reményében az ügyben tett intézkedéseit elõre is köszönjük.

Budapest, 2006. június 14-én.

    Breuer László sk.,      Mészáros Géza sk.,a Hodosz vezetõ titkára,     a Hosz elnöke

Sipos Géza sk.,a BEOSZ elnöke

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

  JETfly Magazin

"Nehéz szerénynek maradni!", állítja a Tiger Meet-ek jelmondata. A fotókat nézve, van benne igazság! Sehol máshol nem láthatunk ennyi, látványosan megfestett katonai repülőgépet - de a csodaszép merev- és forgószárnyasok nem kiállításra jöttek. Dolgoztak, kőkeményen, s velük együtt a hajózók és a műszakiak is.

  Háború Művészete magazin

Kormányközi megállapodás keretein belül, Szlovénia hat Leonardo AW139M típusú, közepes, többcélú helikopter beszerzéséről döntött, a szerződést 2023. november 28-án írták alá a felek.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.