2023. 03. 21. kedd
Benedek
: 392 Ft   : 365 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Szakszervezeti kezdeményezés

Hosz  |  2006. 06. 29., 07:54

A Honvédszakszervezet kezdeményezésére, a honvédelmi ágazatban mûködõ országosan reprezentatív érdekvédõ szervezetek (Hodosz, Hosz) és a BEOSZ azt kérte a hivatalba lépett új honvédelmi minisztertõl, hogy a Kormányprogram tárcánál történõ megvalósításának konkrét lépéseirõl soron kívül adjon tájékoztatást. A levél tartalmát az alábbiakban olvashatják...

Dr. Szekeres Imre,a Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere

 Tisztelt Miniszter Úr!

Alulírottak, a honvédelmi ágazatban mûködõ országosan reprezentatív érdekvédõ szervezetek kezdeményezzük, hogy a Kormányprogram tárcánál történõ megvalósításának konkrét lépéseirõl szíveskedjék szervezeteinknek  soron kívül tájékoztatást adni.

Kérésünket azzal indokoljuk, hogy tagságunk, illetve a honvédség hivatásos, szerzõdéses katona, és köztisztviselõi, közalkalmazotti állománya mindezideig kizárólagosan a sajtó információi alapján értesült az õket érintõ várható változásokról. Tagságunk, valamint szervezeteink részérõl fokozott igény mutatkozik arra, hogy a készülõ reformokkal kapcsolatos konkrét tervekrõl tárca szinten  az egyeztetések haladéktalanul kezdõdjenek meg.

Tisztelt Miniszter Úr!

Kérésünk mielõbbi teljesítése reményében az ügyben tett intézkedéseit elõre is köszönjük.

Budapest, 2006. június 14-én.

    Breuer László sk.,      Mészáros Géza sk.,a Hodosz vezetõ titkára,     a Hosz elnöke

Sipos Géza sk.,a BEOSZ elnöke

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022. 11. 30., 13:58
„Minden idők legnagyobb haderőreformja zajlik” – mondta dr. Ruszin-Szendi Romulusz altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka a Honvédszakszervezet őszi küldöttgyűlésén Budapesten, november 29-én, kedden.
2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Befejeződött az Airbus H225M típusú, közepes szállító helikopterek magyar katonai típusalkalmassági vizsgálata. A megrendelt tizenhat többcélú helikopterből kettőt ez év júliusában adnak át az Airbus Helicopters franciaországi, Marignane-i gyártó központjában.

  Háború Művészete magazin

A francia hajóépítő óriásvállalat, a Naval Group 2022 második felében új programba kezdett. Mivel a cég vezetői szerint Franciaország jelentős lemaradásban van a dróntechnológia terén, ezért a Naval Group már csak profiljából adódóan is a személyzet nélküli felszíni hajók terén igyekszik vezető szerepet kivívni magának.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.