2023. 03. 24. péntek
Gábor, Karina
: 388 Ft   : 362 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Látogatás a Haditechnikai Ellátó Központnál

Hosz  |  2006. 06. 29., 08:12

Aktuális tájékoztatót tartott a Honvédszakszervezet (Hosz) az MH Haditechnikai Ellátó Központ (MH HTEK) székhelyén, Budapest-Mátyásföldön. A vezetõ szervek, a Lánctalpas és Hõerõgép Raktár teljes állománya, valamint a vidéki csoportok szakszervezeti delegáltjai elõtt - június 2-án - Takács István budapesti területi ügyvivõ nyitotta meg a rendezvényt, köszöntve azon katonatársait, akiktõl nem is olyan régen búcsúzott el, majd felkérte Mészáros Gézát, a Hosz elnökét, hogy tartsa meg tájékoztatóját. A köszöntõ után a jelenlévõk megtekintették a Hosz bemutató filmjét, majd Mészáros Géza napjainkat, valamint a közeljövõt aktuálisan érintõ érdekképviseleti helyzetrõl adott tájékoztatót.

Barnucz Albert mérnök alezredes, az MH Haditechnikai Ellátó Központ parancsnokhelyettese köszönte meg a Hosz elnökének a színvonalas tájékoztatást és néhány dicsérõ szóval méltatta Takács István és Scheiner Katalin aktív, a katonai szervezet érdekében kifejtett érdekképviseleti munkáját, bízva abban, hogy a folyamatos kapcsolat továbbra is fennmarad.

Szöveg: Czövek János, Takács István és Jakubik András
Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

Újabb friss hír az L-39NG kapcsán, hiszen az Aero Vodochody repülőgépgyár új gyártósort indított az új kiképző repülőgép számára. Az összeszerelő soron a repülőgép törzsét szerelik össze, a termelési kapacitása a tervek szerint évente legfeljebb 24 darab lesz és több mint 100 embert fog foglalkoztatni.

  Háború Művészete magazin

A NATO Kiemelt Éberségi Tevékenységű Többnemzeti Harccsoport olasz század katonái sikeres aknavető és tüzérségi éleslövészetet hajtottak végre a Magyar Honvédség Központi Gyakorlóterén, a Bakonyban.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.