2023. 03. 30. csütörtök
Zalán
: 381 Ft   : 350 Ft Benzin: 398 Ft/l   Dízel: 415 Ft/l   Írjon nekünk HADITECHNIKA

Találkozó a miniszterrel

Hosz  |  2006. 07. 27., 11:00

A honvédelmi tárca égisze alá tartozó reprezentatív szakszervezetek – a Hosz és a Hodosz –, valamint a BEOSZ vezetõjét fogadta július 4-én a honvédelmi miniszter. Szekeres Imre miniszter, Mészáros Géza Hosz elnök, Breuer László Hodosz vezetõ titkár és Sipos Géza BEOSZ elnök találkozóján Iváncsik Imre, a HM államtitkára és Zsoldos Géza, a Honvédelmi Érdekegyeztetõ Fórum(HÉF) titkára is részt vett. Miután a szaktárca elmúlt hónapban kinevezett irányítója tájékoztatta a megjelenteket a haderõ-átalakítás aktuális kérdéseirõl és a közeljövõ védelmi feladatairól, a szakszervezetek vezetõi mutatkoztak be, majd részletesen is szóltak az általuk irányított, hivatásos, szerzõdéses és nyugállományú katonákat, valamint a honvédségi dolgozókat tömörítõ érdekképviseleti, érdekvédelmi szervezetek aktuális feladatairól.

Ha tetszett a cikk, kövesse a
Honvédszakszervezetet a Facebookon!

Még több friss hír

2022-12-21 09:58:36
A Honvédszakszervezet tisztségviselői és alapszervezet vezetői 2022. december hónapban felmérték a rászoruló katonacsaládok számát. A felmérés eredményeként a katonacsaládok részére az alapszervezet vezetők a Hosz alapszervezeteinek költségvetése terhére segélycsomagokat osztottak…
2022-12-02 11:03:03
2022.november 30-án 13 órai kezdettel 4 csapat részvételével helyőrségi sakkversenyt rendezett a Noszlopy Gáspár Honvéd Nyugállományú Klub Kaposváron, a Helyőrségi Művelődési Otthonban...

  JETfly Magazin

A holland királyi légitársaság a nyári menetrendben tovább növeli ázsiai járatainak számát, 96 interkontinentális és 69 európai célállomás lesz elérhető az október végéig tartó időszakban. Budapestre a legtöbb napon öt járat közlekedik majd.

  Háború Művészete magazin

A nyugat-balkáni béke Magyarország egyik legfontosabb biztonságpolitikai érdeke, hiszen ez az európai béke egyik záloga is egyben, elérése és biztosítása embert próbáló, kihívást jelentő feladat – hangsúlyozta Vargha Tamás, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, miniszterhelyettes március 26-án, vasárnap a Koszovóból visszatérő MH KFOR Hadműveleti Tartalék Zászlóalj manőver századának fogadásakor Kecskeméten.
Széchenyi 2020 europai szociális alap.